Став визнаним та найкращим. Лілія Подкопаєва вперше показала свого 18-річного сина: високий і кучерявий

Всесвітньо відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва вперше за довгий час опублікувала фотографію свого сина Вадима на честь його вісімнадцятиріччя.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва перебувала у шлюбі із бізнесменом Тимофієм Нагорним протягом 5 років. 17 років тому пара всиновила хлопчика Вадима. На той момент гімнастка вже була вагітною. Буквально через 4 місяці у подружжя народилася донька, яку назвали на честь хрещеної мами дівчинки – Кароліною (Лілія Подкопаєва є кумою Ані Лорак).

Лілія Подкопаєва показала рідкісні кадри з сином

Лілія Подкопаєва показала, як виглядає її доросла дочка
Лілія Подкопаєва показала рідкісні кадри з сином

Названий син гімнастки швидко подорослішав, і зараз йому 18 років. Власне, 27 листопада юнак святкує день народження. Про це стало відомо завдяки публікації спортсменки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Подкопаєва показала, як зараз виглядає її дорослий син Вадим. Зірка зробила лінійку кадрів, на яких хлопець постає у різні періоди свого життя. Як зʼясувалося, зараз він отримує мишу освіту в Америці, отримує стипендію і є кращим студентом. Зіркова мама з гордістю заявила, як пишається сином.

Батько Вадима, бізнесмен Тимофій Нагорний не залишився стояти осторонь і також привітав його в соцмережах, опублікувавши знімок, де син зображений на байку.

Нагадуємо, що не так давно Лілія Подкопаєва давала ексклюзивний коментар для української преси на рахунок свого зв’язку з Ані Лорак. Зокрема, спортсменка зізналася, що до 2022-го активно спілкувалася зі своєю кумою, але після 24 лютого була неймовірно вражена вчинком співачки та прийняла рішення обірвати з нею будь-який контакт. Зірки не спілкуються протягом усього цього часу.

Звичайно, Лілія Подкопаєва підтримала свою батьківщину, підкріпивши свою позицію неодноразовими публікаціями в соціальних мережах, а також волонтерською діяльністю. Донині спортсменка привертає увагу світової спільноти до подій в Україні.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.