Лілія Ребрик взяла за руку іншого чоловіка та вразила зізнанням на останніх тижнях вагітності: “Ранок вдома”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик заінтригувала мережу новими кадрами, на яких постала під руку не зі своїм чоловіком Андрієм, а з колегою.

До 24 лютого життя відомої української телеведучої Лілії Ребрик сміливо можна назвати ідеальним. Дві прекрасні, маленькі донечки Діана та Поліна, талановитий та люблячий чоловік Андрій Дикий, прекрасна робота на телебаченні, а також постійна зайнятість в театрі, який зірка обожнює. Усе це виглядало наче казка і недарма привертало увагу користувачів, які охоче слідкували за оновленнями у житті Ребрик на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Для того, щоб створити так би мовити інстаграмну картинку Лілії не довелося робити майже нічого. Тим паче на тлі поставав розкішний сад, який вони виростили з благовірним, а також заміський маєток, в якому жили з дітьми на вихідних та канікулах.

Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим

Ведуча Лілія Ребрик розповіла, як війна пішла на користь її стосункам
Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим

Після 24 лютого все кардинально змінилося. Зірці довелося евакуюватися разом з сім’єю до заходу України. Там їх прийняла сім’я Лілії. Ребрик помітно набрала, чого не приховувала, а також втратила роботу. Телеканал “Україна” припинив своє віщання минулого року.

З виставами також було кепсько. Обожнюваний нею театр припинив гастролі. Але Лілія не падала духом, регулярно виходила на зв’язок та розповідала про те, як проходять її будні. І хоча ситуація в країні не покращується, сама артистка змогла адаптуватися та повернутися до минулих темпів.

Нещодавно вона повідомила про свою вагітність. Лілія перебуває на останніх термінах і незабаром має народити дівчинку. З телебаченням їй також довелося попрощатися ненадовго. Ребрик знову можна побачити у ранкових ефірах, але вже з іншим співведучим. Нещодавно зірка нагадала про це у своєму акаунті, показавши нарізку з відео, на яких тримається за руку зі своїм колегою.

Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим. Скріншоти особистої сторінки артистки

Шанувальникам ще недовго доведеться спостерігати за її роботою у кадрі, адже незабаром вона піде у декретну відпустку.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.