Лілія Ребрик взяла за руку іншого чоловіка та вразила зізнанням на останніх тижнях вагітності: “Ранок вдома”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик заінтригувала мережу новими кадрами, на яких постала під руку не зі своїм чоловіком Андрієм, а з колегою.

До 24 лютого життя відомої української телеведучої Лілії Ребрик сміливо можна назвати ідеальним. Дві прекрасні, маленькі донечки Діана та Поліна, талановитий та люблячий чоловік Андрій Дикий, прекрасна робота на телебаченні, а також постійна зайнятість в театрі, який зірка обожнює. Усе це виглядало наче казка і недарма привертало увагу користувачів, які охоче слідкували за оновленнями у житті Ребрик на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Для того, щоб створити так би мовити інстаграмну картинку Лілії не довелося робити майже нічого. Тим паче на тлі поставав розкішний сад, який вони виростили з благовірним, а також заміський маєток, в якому жили з дітьми на вихідних та канікулах.

Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим

Ведуча Лілія Ребрик розповіла, як війна пішла на користь її стосункам
Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим

Після 24 лютого все кардинально змінилося. Зірці довелося евакуюватися разом з сім’єю до заходу України. Там їх прийняла сім’я Лілії. Ребрик помітно набрала, чого не приховувала, а також втратила роботу. Телеканал “Україна” припинив своє віщання минулого року.

З виставами також було кепсько. Обожнюваний нею театр припинив гастролі. Але Лілія не падала духом, регулярно виходила на зв’язок та розповідала про те, як проходять її будні. І хоча ситуація в країні не покращується, сама артистка змогла адаптуватися та повернутися до минулих темпів.

Нещодавно вона повідомила про свою вагітність. Лілія перебуває на останніх термінах і незабаром має народити дівчинку. З телебаченням їй також довелося попрощатися ненадовго. Ребрик знову можна побачити у ранкових ефірах, але вже з іншим співведучим. Нещодавно зірка нагадала про це у своєму акаунті, показавши нарізку з відео, на яких тримається за руку зі своїм колегою.

Лілія Ребрик показала інтригуючі кадри з новим співведучим. Скріншоти особистої сторінки артистки

Шанувальникам ще недовго доведеться спостерігати за її роботою у кадрі, адже незабаром вона піде у декретну відпустку.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.