Розкішна тераса, два поверхи та камін для сімейних посиденьок: Осадча показала їхній з Горбуновим маєток

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катерина Осадча після одруження поселилися за містом, обравши для життя елітний район з охороною та пейзажами.

Про одруження Юрія Горбунова та Каті Осадчої стало відомо 2016 року. Тоді ж пара повідомила про народження в них спільного сина Івана. Тривалий час телеведуча приховувала свій живіт за розкішними сукнями і телеглядачі навіть не здогадувалися, що перед ними стоїть вагітна жінка.

Врешті-решт, зіркам все ж таки довелося розповісти, що відбувалося в їхньому особистому житті. Зокрема Юрій Горбунов зізнався, що зі своєю дружиною Людмилою Горбуновою розлучився за 2 роки до цього. Катя, за офіційною версією, коханкою не була. Однак преса намагалася неодноразово підловити ії та встановити, чи дійсно вона казала правду.

Фотографія будинку Каті Осадчої та Юрія Горбунова.

Пара оселилася під Києвом по сусідству з Потапом та Настею Каменських. Тому зовсім не дивно, що незабаром сім’ї подружилися. Зокрема Олексій похрестив сина Юрія Горбунова.

Спадкоємець Катерини Осадчої їй Ілля від першого шлюбу також жив з подружжям, але незабаром був вимушений виїхати за кордон у зв’язку з отриманням вищої освіти в Сполучених Штатах Америки. Час від часу хлопець повертається додому та гостює у батьків.

Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій заміський будинок

Будинок зірок виконаний на американський манер. Стримана класика, трохи мінімалізму, функціональний простір і, звісно, комфорт. На подвір’ї розкішний газон, туї, великий басейн, а також тераса, де зірки часто приймають своїх гостей та родичів.

Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про поїздку на Укрзалізниці
Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій заміський будинок

При в’їзді у будинок можна побачити гараж, в який поміщається одразу декілька автомобілей. В будинку два поверхи. На першому велика кухня, зал та столова.

Катерина Осадча показала свого сина від першого шлюбу
Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій заміський будинок
Катя Осадча та Юрій Горбунов показали свій заміський будинок

Мається місце для для відпочинку біля каміну. На другому поверсі Катерина майже ніколи не робить жодних фотографій, але зрозуміло, що там знаходяться спальні.

У маєтку великі вікна, дерев’яна підлога, багато декору, який Катерина Осадча обожнює і часто хизується своїми придбаннями у відповідних магазинах на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.