Його звуть Марк і він для неї найкращий: “Холостячка” Злата Огнєвіч більше не приховує особистого щастя

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч показала фанатам, як виглядає їхнє нещодавнє поповнення в сімействі. Зірка не так давно стала тіткою.

Декілька років тому Злата дала безліч ексклюзивних коментарів на рахунок свого особистого життя. Зокрема вона зізналася, що пожертвувала можливістю стати коханою жінкою та навіть мамою заради кар’єри.

У артистки було безліч шансів здобути сімейне щастя, однак вона була сконцентрована абсолютно на інших цілях, через що раз-у-раз втрачала своїх коханих. Але не так давно співачка зізналася, що нарешті хоче налагодити це питання та знайти свою любов.

Злата Огнєвіч показала свого племінника Марка

Співачка Злата Огнєвіч повідомила про нові відносини
Злата Огнєвіч показала свого племінника Марка

Втім, виконавиці це не вдалося. Участь у романтичному реаліті-шоу принесла їй багато сліз, а також усвідомлення певних проблем. Зокрема, серед усіх учасників Злата обрала найхолоднішого чоловіка, який був дуже відстороненим та навіть не приховував, що прийшов на зйомки заради піару.

Звичайно, з переможцем стосунки не склалися. Андрій та Злата розійшлися через півтора місяці. Для артистки це стало дуже важким періодом, і вона навіть рушила до психотерапевта.

Але життя продовжується, і в ньому з’являються нові герої, які здатні повернути нас у минулий стан натхненності і віри в краще. Наприклад, нещодавно Злата повідомила про те, що в її сім’ї сталося поповнення: сестра зірки народила хлопчика. Дитину назвали Марком. Днями його похрестили.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Злата показала, як виглядає її маленький племінник, а також щаслива сестра-мама, яка у кадрі тримає малюка. В очі також одразу кидається неймовірна схожість між співачкою та її родичкою.

Нагадуємо, що не так давно Злата також говорила про свою готовність зайнятися сім’єю і навіть стати матір’ю. Поки що, за офіційною версією, співачка продовжує бути самотньою.

Після 24 лютого артистка була сконцентрована на гастрольній діяльності та благодійності. Також її увага була спокусована на фінансових проблемах. Артистка на приховувала, що вона та її колеги мають виступати безкоштовно, що часто приносить дірки у бюджеті колективу.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.