Молодий красень розповів про спільні сніданки і стосунки з Мариною Боржемською: “Скоро святкувати річницю”

Знаменита українська фітнес-тренер Марина Боржемська показала ще одну частину свого особистого життя, яку шанувальники зазвичай не бачать. Детальніше в матеріалі.

Тривалий час Марина Боржемська не розповідала про своє особисте життя майже нічого, і наполегливо намагалася уникнути подібних обговорень в публічному просторі. Такій поведінці посприяло гучне розлучення з колишнім чоловіком В’ячеславом Узелковим.

Спортсмен звинувачував свою екс-обраницю тому, що вона псує його стосунки з дітьми, а також погано впливає на їхнє ставлення до нього. При цьому неодноразово він заявляв, що досі кохає Марину і хоче її повернути. Боржемській доводилося робити публічні заяви, щоб спростувати дану інформацію та не понести репутаційні проблеми, які зараз можуть серйозно вплинути на кар’єру та доходи.

Молодий красень розповів про спільні сніданки і стосунки з Мариною Боржемською

Марина Боржемська розповіла, що хорошого їй залишив Узелков
Молодий красень розповів про спільні сніданки і стосунки з Мариною Боржемською

Попри все пережите В’ячеславу вдалося закрити цю сторінку та піти далі, хоча для нього це було дуже непросто. Чоловік вже знайшов нову кохану і навіть одружився. Боржемська в свою чергу розповіла, що з дітьми він не бачиться і не проявляє жодної ініціативи по відношенню до них. Чи є у житті спортсменки чоловік, який зможе вернути їй віру в шлюб та кохання, а також принести їй справжнє щастя достеменно невідомо.

Натомість вона вперше показала свого близького друга, з яким, виявляється, спілкується 5 років. Цікаво, що їхнє спілкування приблизно почалося у той період, коли Марина переживала найбільшу кризу своєму житті. Молодий фотограф неймовірно круто виглядає поруч зі спортсменкою, та й сам доволі привабливий. У дописі до публікації Марина вказала, що незабаром у них буде річниця.

Молодий красень розповів про спільні сніданки і стосунки з Мариною Боржемською

Нагадуємо, що 3 роки тому звинуватив колишню і в проблемах з матірʼю. Він опублікував на особистій сторінці в Instagram фото з нею та написав, що на карантині вперше за довгий час знайшов час на спілкування з рідною людиною. У коментарях користувачі поцікавилися, чому Узєлков раніше не знаходив часу на це. На що спортсмен вибухнув гнівним постом на адресу колишньої дружини.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.