Володимир Дантес показав те, що бачить кожного дня Кацуріна: рецепт такої фігури виявився простим (ФОТО)

Шоумен Володимир Дантес не приховує, що часто отримує від шанувальників похвалу за своє здорове та підтягнуте тіло. Знаменитість оприлюднив нове спекотне фото та зізнався, у чому ж його секрет.

Співаку Володимиру Дантесу завдяки своїй фігурі вдавалося, навіть, закривати масштабні збори коштів для Збройних сил України. Одного разу чоловік поширив світлину своєї фігури, жартома зазначивши, що за донат підписники зможуть отримати в подарунок його шкіряну куртку.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес показав те, що бачить кожного дня Кацуріна

До слова, у своєму блозі соціальної мережі Instagram шоумен Володимир Дантес показав нове спекотне фото своєї фігури, яку кожного дня бачить кохана Даша Кацуріна, оскільки пара почала мешкати разом. Він прикріпив світлину до своєї розповіді, де видніється його розкішний прес.

Володимир Дантес показав те, що бачить кожного дня Кацуріна

Співак каже, що підтримує таку струнку форму дуже легко. Показав, що, попри таке тіло, він обожнює смажену картоплю, корейську моркву та капусту. Тож, судячи з усього, артист не має особливих рецептів красивого зовнішнього вигляду, лише додає в раціон декілька здорових продуктів.

Володимир Дантес показав те, що бачить кожного дня Кацуріна

Нагадаємо, що Володимир Дантес та Даша Кацуріна почали жити разом. Бізнесвумен показала кадри їхнього будинку, в якому вони оселилися. Інтер’єр гніздечка пари оснащений великими панорамними вікнами та стилістично оформлений у світлі кольори.

Похизувались будинками: де живуть Дорофєєва і Кацурін та Дантес і Кацуріна
Будинок Дантеса та Кацуріної

Варто зауважити, що спочатку Володимир та Даша будували стосунки на відстані, адже дівчина з двома дітьми, окрім України, проживала у Польщі. Однак тепер вона керує своїми справами на відстані, живучи під одним дахом, з коханим в Україні.

Ексдружина Дантеса, українська співачка Надя Дорофєєва влітку цього року вийшла заміж за ексчоловіка Даші, ресторатора Міші Кацуріна. Утім, Володимир та Даша на приклад колишніх не дивляться й не поспішають з узаконенням своїх стосунків шлюбом.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?