Колишня дружина Кличка приїхала до України вперше за багато років: повернулась з Європи до екс-коханого?

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія вперше за довгий час показалася в Україні. Навіщо вона приїхала та чи пов'язана ця поїздка зі спортсменом?

Віталій Кличко та його колишня дружина Наталія не жили разом вже багато років. Спортсмен зі світовим іменем почав будувати свою політичну кар’єру в Києві, але його обраниця, вочевидь, не горіла бажанням залишатися на батьківщині та віддала перевагу Німеччині. Там вона мешкала багато років разом з трьома своїми дітьми від боксера.

Колишня дружина Кличка приїхала до України

 

Не важко було здогадатися, що родина давно розпалася. Хоча Віталій Кличко не поспішав з заявами, було очевидно, що його кохання з Наталією завершилося давно. Пара не виходила разом у світ, не давала інтерв’ю і здебільшого публіка навіть забула, що у Кличка взагалі є благовірна, яка знаходиться за кордоном.

Колишня дружина Кличка приїхала до України

Наталя Кличко змінила прізвище
Колишня дружина Кличка приїхала до України

Новина про їхнє розлучення надійшла лише 2 роки тому. Діти подружжя виросли та покинули своє гніздечко. Наталія здебільшого концентрувалася на собі та саморозвитку, а Віталій продовжував просуватися в Україні. Повідомлення про їхнє розлучення обмежилося декількома короткими фактами. Звичайно, причину екс-закохані не назвали.

Однак, подейкували, що насправді вона криється у новій обраниці Віталія Кличка, через що з’явилася необхідність оформити розставання юридично.

Мер дану інформацію не підтвердив. Як саме проходив процес також достеменно невідомо, але нещодавно Наталія прийняла рішення приїхати до України вперше за багато років. Жінка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала себе в поїзді та на вулиці. Вона поскаржилася на холод, а також розповіла про свої почуття до Батьківщини.

Колишня дружина Кличка приїхала до України. Скріншоти особистої сторінки жінки

До слова, Наталія Єгорова (дівоче прізвище жінки) приїхала разом із репортером німецького видання “Bild” Клодією Кіршнер.

Судячи з відео, яке опублікувала жінка, її зарубіжні колеги у захваті від архітектури головного столичного вокзалу.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.