Як зараз виглядає Олег Винник? У повелителя вовчиць білосніжна посмішка, засмага та ідеальна шкіра

Як відомо, Олег Винник зник з інформаційного простору України два роки тому, але подейкують, що співак вже планує велике повернення на естраду.

Коли стало зрозуміло, що Олег Винник дійсно втік з України та оселився в Німеччині, його юристи виступили з заявою, в якій пояснили, що насправді виконавець був змушений виїхати нібито через серйозну хворобу. Мовляв, виконавець лікується за кордоном.

Але за 2 роки його діагноз так і не був оголошений і залишається секретом. Натомість Олег розповів, що дійсно одружений, має сина, а також повідав про свої проблеми з колишнім продюсером, який намагається відібрати у нього права на виконання пісень.

Як зараз виглядає Олег Винник

Зіркові чоловіки, що втекли за кордон: Яма, Винник, Еллерт та інші
Як зараз виглядає Олег Винник

Ще рік тому Олег серйозно засмутив своїх шанувальниць зовнішнім виглядом. Здебільшого фанатки спиралися у цьому питанні на факт хвороби артиста. Зовсім не дивно, що він відростив сиву бороду та був неймовірно сумним, адже події зовсім не розташовували до радощів.

Однак нещодавно, його свіжа фотографія з’явилася в соціальній мережі Instagram. І на ній можна спостерігати серйозні зміни, які сталися з Винником. Зокрема, Олег серйозно зайнявся своїми зубами. В нього неймовірна білосніжна посмішка, яка має ідеальний ряд. Також Олег помітно засмаг, можливо він їздив на відпочинок, або ж зміг навести таку красу у солярії.

Повелитель вовчиць має доглянуту зачіску і поголене обличчя. В цілому він виглядає здоровим та міцним, дуже контрастуючи з минулорічними кадрами. Цілком вірно, що Винник дійсно намагається влаштувати своє повернення на сцену, а тому, серйозно зайнявся своїм зовнішнім виглядом, який грає не останню роль у його кар’єрі.

Звісно, ця фотографія викликала доволі змішані реакції. Одні українці з нетерпінням чекають на повернення повелителя вовчиць, інші його безбожно критикують, і це не дивлячись на те, що публікація була присвячена благодійності, і ролі Олега в ній.

Нагадуємо, що у своєму великому інтерв’ю співак також робив серйозний наголос на тому, яку підтримку організував захисникам.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.