Репяхова показала, як виглядала до шлюбу з Віктором Павліком: проста дівчина без будь-яких втручань у красу

Українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова невпинно працювала та працює над собою, аби ще більше полюбити себе та мати натхнення діяти кожного дня.

Катя Репяхова на власному прикладі знає, як важко іноді боротися з невдоволенням пересічних громадян, і справа стосується не тільки зовнішнього вигляду. У 2020 році вона офіційно стала дружиною українського артиста Віктора Павліка, різниця з яким складає майже 29 років.

Розвіяти всі стереотипи суспільства блогерка наважилася, коли публічно відповіла на просторах соціальної мережі Instagram, що різниця у віці з чоловіком не впливає абсолютно ні на що. Ба більше, із закидів, що вони нібито разом нагадують батька та доньку лише посміялася та не сприйняла їх серйозно.

Репяхова показала, як виглядала до шлюбу з Віктором Павліком

Нещодавно 29-річна бізнесвумен Катерина Репяхова ексклюзивно показала шанувальникам, який вигляд мала до шлюбу зі співаком Віктором Павліком. Блогерка в соціальній мережі Instagram поділилася архівними світлинами з фотосесії 2019 року, порівнявши їх з актуальними фото, якою стала зараз.

На перших кадрах проста та ще не зовсім відома дівчина в шортах та літній блузі задумливо кудись дивилася у далечінь.На другій підбірці фото бачимо вже щасливу маму сина Михайла, успішну бізнесвумен та блогерку й люблячу дружину. Варто зазначити, що для того, аби ще більше насолоджуватися самою собою знаменитість вдалася до втручань у свою природну красу.

Репяхова показала, як виглядала до шлюбу з Віктором Павліком

Спочатку Репяхова збільшила губи за допомогою ін’єкцій філера. Потім наважилася змінити форму носа та лінію підборіддя. І попри те, що зробила операції всупереч думці коханого Павліка, згодом артист підтримав її та прийняв оновлену дружину.

Нагадуємо, що через рік після весілля у подружжя народився син Михайло. Для Катерини він – сенс її життя. Утім, наразі пара займається лікуванням хлопчика, оскільки у 2-річному віці дитина не говорила. Нейрокорекція почала приносити свої плоди, адже Михась краще розуміє звернену до нього мову, повторює звуки та каже деякі слова.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.