Полякова показала доньку під крапельницею та фахівця, який її лікує на Занзібарі: він навчався в Україні

Українська співачка Оля Полякова повідомила прихильників, що під час відпочинку на Занзібарі її 18-річна донька Маша звернулася за допомогою до медиків, оскільки їй стало зле.

Озвучити та розповісти, що ж насправді сталося Оля Полякова, з дозволу Маші, наважилася у своїх Stories в соціальній мережі Instagram. За словами артистки, у її доньки пішов із жовчного маленький камінчик. Вона припустила, що причиною захворювання дівчини стала британська їжа, яку Маша вживала протягом року.

Співачка закликала шанувальників слідкувати за своїм здоров’ям та харчуванням, аби не мати негативних наслідків для свого самопочуття. Полякова зауважила, що на Занзібарі цієї хвороби взагалі не зустрічається ні в старих, ні в молодих, а ось в Україні вона “помолодшала”.

Маша Полякова
Оля Полякова та Маша Полякова

До слова, цього разу Оля Полякова показала доньку під крапельницею та лікаря, що займається її лікуванням. Як виявилося фахівець, на ім’я Сейф навчався в Україні, а саме в місті Суми.

Розповіла, що їхня страхова компанія знайшла лікаря, який розмовляє російською та дуже гарно розуміє українську. Тому, Оля без проблем може звертатися до спеціаліста рідною мовою, а він відповідає вже російською або, коли виникають складнощі, англійською. Наголосила, дуже зручно, що лікарі прямісінько в номері можуть робити пацієнтам крапельниці.

Полякова показала доньку під крапельницею та фахівця, який її лікує на Занзібарі

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського у 2004 році. Через рік у пари народилася донька Маша, а у 2011 році на світ з’явилася друга дитина, теж дівчинка, яку назвали Алісою. Під час повномасштабного вторгнення чоловік зірки втратив свій дохід, але вигадав новий бізнес. В нього є завод, який купувався раніше, що зараз виготовляє снігоприбиральні машини та сміттєвози.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.