Екс-чоловік Камалії показав свого єдиного спадкоємця: дорослий син-мусульманин, який ні на крок від батька

Найбагатша співачка України Камалія не народила своєму коханому чоловіку сина, але для нього це не було принципово, так як спадкоємець вже був.

Камалія стала для мільярдера Мохаммада Захура другою дружиною, що не дивно, адже на момент знайомства чоловік був далеко не молодий. Як виявилося пізніше, в нього був шлюб з росіянкою. Батькам повідомляти про розлучення він не поспішав, так як вони були мали дуже традиційні погляди і неймовірно б засмутилися, якби дізналися, що їхній син зруйнував ці стосунки.

У даному союзі народилося двоє дітей: дочка Таня, а також син Арман. Останній – єдиний спадкоємець бізнесмен чоловічої статі.

Поки що невідомо, як Мохаммад ставиться до принципів ведення бізнесу і чи буде залучати до цього дочок. Але немає жодного сумніву, що Арман успадкує від свого тата велику кількість грошей та підприємств.

Мохаммад Захур показав єдиного сина

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Мохаммад Захур показав єдиного сина

Його рідна сестра Таня вже влаштувала своє життя, адже вийшла заміж у Великобританії та є власницею розкішного салону краси. Араьелла та Мірабелла поки що навчаються в школі. Дівчатам по 10 років. Вони мріють повернутися додому до своєї мами, і дуже сумують за батьківщиною. Батьки дівчат про це знають, але поки що не можуть нічого для них зробити, так як їх евакуювали до Європи саме заради безпеки.

Мохаммад Захур показав єдиного сина

З Арманом у Камалії прекрасні стосунки. Хлопець до 24 лютого жив разом з батьком та співачкою у Києві. Як відомо, він не одружений, немає дітей, і здебільшого займався бізнесом, як його батько, а також отримав свого часу відповідну освіту.

У мережі його фотографій не так багато. Але найбільшу популярність здобули кадри, на яких він постає на яхті разом з співачкою та бізнесменом. Також хлопець потрапляв у скандал через політнекоректне висловлювання на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Попри це, після 24 лютого він цілком та повністю підтримував Україну. І це не дивлячись на те, що його мати росіянка, отримав освіту він також в російській федерації, і у 2014 демонстрував протилежні погляди.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.