Як виглядає третя дружина Володимира Остапчука? Молода бізнесвумен з амбіціями підкорила зірку (ФОТО)

Український шоумен Володимир Остапчук зберіг в пам'яті два невдалих шлюби, однак з третьою дружиною, що молодша за нього на 16 років, помилок з минулого повторювати не хоче.

Володимира Остапчука в українському шоу-бізнесі відверто називають скандальною особистістю, і хочемо зазначити, що на це є ряд підстав. Перша колишня дружина телеведучого Олена Войченко звинуватила ексчоловіка в невірності. А ось друге розлучення Остапчука з нотаріусом Христиною Горняк хоч і пройшло тихо, але згодом це вилилося в ще одні публічні недомовленості.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Христина Горняк заявила, що не збирається віддавати будинок колишньому, оскільки він купувався та почав будуватися в офіційному шлюбі з її вкладеннями. Тож, на свою частину вона має право зазіхати. Каже, що на мирні звернення колишній чоловік не реагує, тому доведеться залучати до справи сімейних адвокатів.

Горняк та Остапчук
Володимир Остапчук та Христина Горняк

Український телеведучий Володимир Остапчук після розірвання стосунків з нотаріусом Христиною Горняк, у 2022 році познайомився з журналісткою Катериною Полтавською, яка є на 16 років молодшою за медійного чоловіка. Варто зауважити, що дівчина про особисте життя зірки не знала, тож, познайомившись, змогла дізнатися про все з вуст самого Остапчука.

Третя дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Крім того, її не лякає дещо скандальна слава ведучого, адже заявила, що знає набагато більше ніж відомо публіці. До шлюбу з Володимиром Катя не була впізнаваною особистістю, а тепер стикнулася з прицільною увагою шанувальників та преси за її життям.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Третя дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Катерина Полтавська на активному просуванні свого особистого блогу в соціальній мережі Instagram не зупиняється та розповіла, що цього грудня планує відкриття студії масажів і лазерної епіляції. Дівчина пояснила свій вибір, мовляв, має багато знайомих, у яких є свої бізнеси, і тому всі труднощі та перспективи від власної справи прекрасно розуміла.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.