37-річна Іванна Онуфрійчук показала свого малюка: чоловік-мільйонер ніжно обійняв крихітку з великими очима

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук розповіла про свого улюбленця, заради якого минулого року рвалася до України з самої Швейцарії.

Не дивлячись на свою неймовірну зовнішність, а також талант та заробітки Іванна Онуфрійчук зовсім не поспішала будувати свою сім’ю. Зірка робила це так би мовити по європейським стандартам. У 35-річному віці вона вийшла заміж, і лише зараз задумується про дитину. Власне, минулого року вона дала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що вони з чоловіком планують поповнення в родині.

Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Іванна Онуфрійчук публічно зізналася, що закохалася
Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Про обранця зірки майже нічого невідомо. Мільйонер з Казахстану не розкриває навіть свого прізвища. Телеведуча та її обранець зіграли неймовірне весілля спочатку на Мальдівах, а потім в Україні, і здавалося б зробили це на дуже широку ногу. У своєму блозі Іванна також активно показує їхні особисте життя, побут, тощо. Однак на рахунок бізнесмена насправді в мережі мінімум інформації.

Дивовижним чином Іванні, як контент-мейкеру вдається заповнити цю пустоту у контенті. Наприклад, нещодавно вона присвятила низку stories своєму улюбленцю Персику. З котом фанати зірки знайомі дуже давно, адже вона неймовірно до нього прив’язана.

Тваринка після весілля залишилася жити в київській квартирі. Іванна зовсім не планувала покидати свій дім і жила так би мовити на дві країни. Возити разом з собою кота вона просто не могла.

Але після 24 лютого постало гостре питання: необхідно було забрати його до Швейцарії. Саме заради пухнастика зірка подолала тисячі кілометрів і не побоялася жодної небезпеки. Все заради того, аби забрати свого члена родини.

Зараз рудий кіт щасливо живе зі своєю володаркою та її обранцем. З Алмазом він поладнав не одразу, але зараз охоче лежить у нього на руках, наче справжнє немовля, дивиться на нього великими очима з ніжністю та теплотою.

Іванна Онуфрійчук та її чоловік показали третього члена родини

Нагадуємо, що на даний момент Іванна Онуфрійчук активно займається благодійністю, а також допомагає українським жінкам з переїздом до Швейцарії. Зокрема, телеведуча жорстко відповідає на критику своєї поведінки, коли її звинувачують у тому, що вона втекла.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.