Чекає на доньку? Вагітна Репяхова показала округлий живіт та не приховала всієї правди: “Люблю своє життя”

Українська блогерка Катерина Репяхова, окрім власного бізнесу та розвитку соціальних мереж, бачить свою самореалізацію в синові, який для неї став сенсом життя.

У 2020 році Катерина Репяхова отримала статус дружини українського співака Віктора Павліка. В щирість цих почуттів пересічні громадяни не вірили, адже різниця у 28 років неабияк насторожувала. Блогерка навчилася з гумором реагувати на закиди підписників та відверто зазначила, що кохає чоловіка.

У 2021 році Катя Репяхова вперше стала мамою сина Михайла. Не приховує, що разом зі щастям від материнства в її житті присутні вигорання, втома та відчай, однак це не заважає любити свою дитину кожного дня з більшою силою.

Віктор Павлік розповів, що переживає через вік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином Михайлом

Так, новими архівними кадрами блогерка занурила себе в ностальгію зі щасливих моментів свого життя. Катя оприлюднила світлини, де позувала у розкішній весільній сукні, округлим животом та з синочком Михайлом. Попри всі труднощі, вона цінує та дорожить кожним моментом.

“Люблю своє життя. Ціную, дорожу кожним моментом”, – підписала кадри Катерина.

Вагітна Катерина Репяхова показала округлий живіт

У 2022 році Катя відкрила власний бренд дитячого одягу, який присвятила своєму синові Михайлу. Ба більше, Катя вже зізнавалася шанувальникам, що дуже мріє про донечку, тому не виключення, що зіркова родина найближчим часом ощасливить новиною про поповнення.

Нагадуємо, влітку цього року стало відомо про серйозну проблему співака Віктора Павліка із серцем, яка потребувала хірургічного втручання. Операція була запланована вже восени, але так і не відбулася. Катерина Репяхова, спілкуючись з підписниками в Instagram, зізналася, що він відмовився робити операцію й не хоче ніяк на неї погоджуватися.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.