Вже з іншим: Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом показалася в обіймах іноземця – щаслива

Співачка Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з продюсером та репером Потапом показалася в обіймах журналіста, який брав інтерв'ю у зірки на початку повномасштабного вторгнення.

Розмови про розлучення відомого українського подружжя не вщухають й нині. Ба більше, зіркова пара разом з’явилася в Маямі на спілкуванні з пресою, аби розповісти та ще більше популяризувати нову пісню виконавиці “Tu y Yo”. Таким чином Потап та Каменських намагаються знову удавати, що вони разом як пара, а в їхніх стосунках нібито все гаразд.

Настя Каменських та Олексій Потапенко

На особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram помічаємо чимало дописів з журналістами та іншими працівниками медіа. Зокрема, співачка представила публіці журналіста, який брав в артистки інтерв’ю на початку повномасштабної війни. Імовірно, виконавиця рада бачити чоловіка, оскільки завдячує за надання майданчика, аби розповісти правду про Україну.

“Саме з ним було одне з перших інтерв’ю, коли почалося повномасштабне вторгнення в Україну і я дуже вдячна за надання майданчику, щоб розповісти про Україну”, – зазначила Каменських.

В каруселі помічаємо прикріплений фрагмент з того самого інтерв’ю, яке співачка надала журналісту з відчаєм в очах, страхом та прагненням, аби світ знав всю правду. До речі, поруч з Каменських в той час сидів та підтримував її чоловік Потап.

Нагадуємо, розмови про розлучення Насті Каменських та Олексія Потапенка започаткував український блогер Богдан Беспалов 31 березня цього року. Він заявив, що подружжя не живе разом та перебуває на стадії розлучення. Пара усіляко спростовувала всі чутки та запевняла, що інформація не є правдивою.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?