Ірина Білик показала, як виглядає до макіяжу та з ним: співачка довела, що можна бути ідеальною в 53

Вже багато років Ірина Білик демонструє, що з часом можна не тільки не втрачати свого шарму, але навпаки — ставати ще вродливішою, харизматичнішою і впевненішою.

З Іриною Білик український глядач знайомий більше 20 років. За тривалу кар’єру артистка пройшла довгий шлях не тільки по просуванню по сцені, але й з особистісного зросту. Чим знаменитішою ставала артистка, тим сильніше намагалася наблизитися до ідеалу, і варто відмітити, що в неї це виходить.

При цьому співачка ніколи не приховувала, що вдається до косметологічних процедур, а також пластики. На запитання журналістів вона завжди відповідає, що мати гроші і не робити пластичні операції — це гріх. Звісно, виконавиця таким чином жартує, але в цілому дає зрозуміти, що це її філософія та стиль життя.

Ірина Білик показала, як виглядає з макіяжем та без нього

Білик розповіла про стосунки чоловіком, що освідчився її на сцені
Ірина Білик показала, як виглядає з макіяжем та без нього

Існує стереотип, що жінки, які змінюють свою зовнішність хірургічним шляхом мають серйозні комплекси. Однак, Ірину Білик це точно не стосується. Окрім того, що знаменитість завжди готова поговорити на будь-яку тему і відкрита до дискусії, вона охоче показує себе без косметики.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, в якому показаласч без косметики. Відео було відзняте у кріслі стиліста, який, до речі, також зачарував публіку своєю харизмою. Безумовно, Ірина Білик виглядає без косметики просто блискуче, і такого рівня напевно неможливо добитися без постійного догляду та уваги до свого здоров’я та тіла.

Нагадуємо, що раніше артистка була зовсім іншою – з коротким світлим волоссям, тонкими бровами і маленькими губами. Пізніше Білик змінила імідж: зробила завивку і перефарбувалася в каштановий колір.  У більш зрілому віці співачка знову стала блондинкою і зробила кілька пластичних операцій: зазнали змін форми форма очей, ніс, шкіра обличчя. Білик і досі не відмовилась від послуг косметологів. Помітно, що вона регулярно робить “уколи краси”.

Також співачка серйозно слідкує за своєю фізичною підготовкою та займається спортом.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.