Дружина Ткача розповіла про поповнення в родині: показала малюка публіці та не стримала емоцій – всі щасливі

Дружина українського актора Юрія Ткача Вікторія Ткач показала нового члена їхньої родини. Жінка з донькою врятували маленьке життя, взявши собаку, яку викинули на вулиці.

В часи повномасштабного вторгнення хочеться максимально допомогти не тільки людям, котрі залишилися без даху над головою, а й тваринам, оскільки вони ще більш беззахисні. Дружина Юрія Ткача Вікторія з донькою Лізою зробили благу справу, і тепер в їхній сім’ї невеличке поповнення.

Юрій Ткач поділився подробицями особистого життя
Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Колись у її батьків була улюблена собака, на ім’я Маргоша. Для них вона стала другою дитиною. Тваринка прожила яскраве життя довжиною в 17 років. Після втрати подружки родини, мама Вікторії сказала, що не хоче більше нікого, адже не зможе забути Марго, а якщо колись і захоче собаку, то тільки схожу на попередницю.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Потім дружина гумориста не минула повідомлення з посиланням на історію собаки, молодої дівчинки віком 2 років, яку викинули у Києві. Вона є стерильною, щепленою, чипованою, яка шукала нову люблячу сім’ю.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Вікторія зізналася, що перші 10 хвилин просто роздивлялася світлини собаки, адже їй здавалося, що це фото Марго, улюблениці, яку її мама так сильно полюбила.

Тож, жінка прийняла рішення, що разом з донькою приїде і забере дівчинку, а потім подарує своїй мамі. Щаслива, що змогла врятувати маленьке життя та прагне, аби всі тварини відчували любов, турботу та знайшли свою людину.

“Я одразу подзвонила і сказала, що за декілька днів буду повертатися до Києва і одразу приїду за нею. Так і сталося. Ми заїхали до Києва о 22:45 і полетіли за малишкою”, – розповіла Вікторія.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Нового члена їхньої родини вирішили назвати Дусею, тому з новим ім’ям собаки, Вікторія офіційно представила нову улюбленицю своїм підписникам в соціальній мережі Instagram. Гадаємо, що дівчинка в надійних руках, отримає належну опіку та любов.

Дружина Юрія Ткача показала нового члена родини

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.