Наталія Могилевська вагітна? Співачка показала свій округлий живіт та вразила мережу неочікуваним зізнанням

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська засвітила округлу фігуру та заінтригувала мережу імовірними змінами в особистому житті. Усі деталі в статті.

Про своє бажання стати матір’ю Наталія Могилевська говорила неодноразово. Вперше подібне зізнання від неї прозвучало ще в нульових, однак її особисте життя не склалося таким чином, як очікувалося. Після 5 років спільного життя з бізнесменом Єгором Долініним, у союзі з яким вона виховувала трьох його доньок, настав період, коли артистка довго не могла знайти своє кохання, і тим паче чоловіка, який би годився на роль батька її дітей.

Постійно зірка була вимушена відповідати на питання своїх шанувальників стосовно материнства. Наталія не приховувала, що хоче малюка, а також зізнавалася, що усиновлення неможливе по тій самій причині, що і народження власної дитини — немає коханого чоловіка.

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю
Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

Після 24 лютого співачка все ж таки нарешті змогла заявити світу про те, що в її серці нарешті поселився обранець. З’ясувалося, що він набагато старший за неї, довго проживав за кордоном, але підтримує Україну. З артисткою, як виявилося, він також знайомий дуже давно.

Наталя Могилевська зізналася, що нарешті навчилася по-справжньому кохати, і тепер їй належить не менш серйозна робота над собою, як над майбутньою матір’ю. Але деякі шанувальники вважають, що вона вже може виношувати дитя.

Так, зірка засвітила на відео свою округлу фігуру, чим спровокувала чутки про цікаве положення.

Але на коментарі фанатів щодо імовірної появи в родині малюка Могилевська не реагує. Зазвичай Наталія пояснює, що набрала вагу, або була сфотографована у неправильному ракурсі. Звісно, публіка бажає почути щасливу новину від артистки саме тому, що сильно її любить.

Діти суспільством вважаються ледь не найбільшим щастям, і немає нічого засудливого у тому, що глядачі мріють дізнатися, що Могилевська дасть продовження своєму роду. Хіба що деякі артисти реагують на це бурхливо, так як їхні погляди не співпадають з поглядами аудиторії.

 

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?