Наталія Могилевська вагітна? Співачка показала свій округлий живіт та вразила мережу неочікуваним зізнанням

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська засвітила округлу фігуру та заінтригувала мережу імовірними змінами в особистому житті. Усі деталі в статті.

Про своє бажання стати матір’ю Наталія Могилевська говорила неодноразово. Вперше подібне зізнання від неї прозвучало ще в нульових, однак її особисте життя не склалося таким чином, як очікувалося. Після 5 років спільного життя з бізнесменом Єгором Долініним, у союзі з яким вона виховувала трьох його доньок, настав період, коли артистка довго не могла знайти своє кохання, і тим паче чоловіка, який би годився на роль батька її дітей.

Постійно зірка була вимушена відповідати на питання своїх шанувальників стосовно материнства. Наталія не приховувала, що хоче малюка, а також зізнавалася, що усиновлення неможливе по тій самій причині, що і народження власної дитини — немає коханого чоловіка.

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю
Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

Після 24 лютого співачка все ж таки нарешті змогла заявити світу про те, що в її серці нарешті поселився обранець. З’ясувалося, що він набагато старший за неї, довго проживав за кордоном, але підтримує Україну. З артисткою, як виявилося, він також знайомий дуже давно.

Наталя Могилевська зізналася, що нарешті навчилася по-справжньому кохати, і тепер їй належить не менш серйозна робота над собою, як над майбутньою матір’ю. Але деякі шанувальники вважають, що вона вже може виношувати дитя.

Так, зірка засвітила на відео свою округлу фігуру, чим спровокувала чутки про цікаве положення.

Але на коментарі фанатів щодо імовірної появи в родині малюка Могилевська не реагує. Зазвичай Наталія пояснює, що набрала вагу, або була сфотографована у неправильному ракурсі. Звісно, публіка бажає почути щасливу новину від артистки саме тому, що сильно її любить.

Діти суспільством вважаються ледь не найбільшим щастям, і немає нічого засудливого у тому, що глядачі мріють дізнатися, що Могилевська дасть продовження своєму роду. Хіба що деякі артисти реагують на це бурхливо, так як їхні погляди не співпадають з поглядами аудиторії.

 

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.