Такі палкі обійми: Дорофєєва проявила почуття до відомого чоловіка з шоу-бізнесу – могли бути гарною парою

Співачка Надя Дорофєєва не приховує, що з колегою по цеху, українським артистом Максом Барських у них дійсно хороша дружба. Поширила з ним нове фото, де не сховала своїх щирих емоцій.

У липні 2023 року виконавиця повідомила, що вийшла заміж за українського ресторатора Міші Кацуріна. Публіка доволі активно обговорювала початок нових стосунків артистки, оскільки їхня пара з Дантесом назавжди залишиться в пам’яті шанувальників.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Дорофєєва стикнулася з великою кількістю негативних висловлювань про неї та її вибір, однак час минув й розмови вщухли. Варто зазначити, що і Надя, і Володимир щасливі у нових стосунках, а це найголовніше.

У новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Дорофєєва оприлюднила фото з колегою, українським співаком Максом Барських. Не приховує, що, справді, між ними тісна дружба, зі спільною взаємодією на сцені. Тож, наступним гостем на її сольному концерті буде саме він.

“Дружба – це коли ти у нього на концерті співаєш, а він – у тебе. Приходьте 9 грудня в Stereo та відчуйте наші ритми”, – розповіла Дорофєєва.

Окрім цього допису, в Stories артистки помічаємо дуже теплий дружній кадр, де Надя міцно обійняла колегу, а він подарував їй свій поцілунок у щічку. На перший погляд, здається, що між ними може бути щось більше ніж дружні відносини, утім, співачка заміжня, і дарує свою любов чоловіку Міші Кацуріному.

Дорофєєва проявила почуття до відомого чоловіка з шоу-бізнесу

Нагадуємо, ширилися плітки, що Надя Дорофєєва вагітна первістком. Її нібито помітили на прийманні у лікаря. Співачка спростувала всі розмови, запевнивши, що нині не в положенні. Натякнула, що через щільний графік роботи та постійні стреси не думає про вагітність.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.