Перша ялинка в житті названого сина: Тімур Мірошниченко показав, як його родина готується до Новорічних свят

Український телеведучий Тімур Мірошниченко разом з дружиною Інною показали шанувальникам кадрами, на яких разом з дітьми готуються до зимових свят.

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко часто показує події з особистого життя. Разом зі своєю дружиною Інною, вони активно ведуть соціальні мережі. Цього розу подружжя показала, як вони разом з дітьми готуються до зимових свят. Родина разом наряджала різдвяну ялинку. Відео пара оприлюднила у своїх Instagram.

Телеведучий Тімур Мірошниченко показав свою новорічну ялинку
Телеведучий Тімур Мірошниченко показав свою новорічну ялинку

На відео Мірошниченко встановлюють святкову ялинку. Вони радісно кружляють коло дерева та прикрашають його іграшками та мішурою. Щасливі діти долучилися до заняття. Донька Мія, сини Марко та Марсель весело розважаються з батьками.

Телеведучий Тімур Мірошниченко показав свою новорічну ялинку
Телеведучий Тімур Мірошниченко показав свою новорічну ялинку

В описі до поста, Тімур зазначив, що це перша ялинка в житті його названого сина, якого пара всиновила влітку цього року. Марселю 2 роки й у нього в житті ще багато свят та розваг, проте перші спільні святкування сім’я вирішила зафільмувати.

“Ризиковано з нашого боку, маючи дитину, якій все цікаво і кожне «обережно» звучить, як виклик, але… Ми віримо в стійкість ялинки і іграшок (найслабші вже пішли від нас). Ваші ставки: хто кого? Марсель чи ялинка?”, – підписав пост голова родини.

Нагадаємо, цього року родина телеведучого поповнилася. Тімур з Інною прийняли відповідальне рішення про всиновлення дитини. Після першої зустрічі з хлопчиком, пара відразу зрозуміла, що візьмуть у родину його. Їх не злякали проблеми зі здоров’ям хлопця, його історія так розчулила подружжя, що вони без вагань почали збирати документи на всиновлення. Зараз Марсель адаптується до життя в повній родині, а у його майбутньому, ще багато радісних та щасливих моментів.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?