Як зараз виглядає єдина дочка Гайтани? Сапфір-Ніколь успадкувала мамині очі, губи та чорні кучері (ФОТО)

Знаменита українська співачка Гайтана багато років тому зникла з інформаційного простору та активно виступає для реального глядача на приватних корпоративах.

Ще 20 років тому Гайтана активно давала інтерв’ю, в яких розповідала, що мріє подарувати українському шоу-бізнесу висококласний джаз. І неодноразово її звинувачували у тому, що аудиторія так і не побачила від неї творінь у даному стилі.

Співачка Гайтана зізналася, що хоче мати більше дітей
Гайтана показала, як підросла її дочка Сапфір-Ніколь

Співачка продовжувала виступати з поп-музикою, а її спроби змінити репертуар потерпіли невдачі. Бек-граундом проблем у роботі на сцені послужили особисті причини. Зірка вступила у роман зі своїм продюсером Едуардом Клімом, який на той момент не тільки був одруженим, але виховував у цьому шлюбі дітей. Зірка неодноразово говорила про те, що дуже шкодує на рахунок свого вчинку і допустила серйозну помилку.

Перш за все, вона нібито вчинила нечесно із собою, а вже потім пішла мова і про інших учасників любовного трикутнику.

Гайтана показала, як підросла її дочка Сапфір-Ніколь

Гайтана показала, як підросла її дочка Сапфір-Ніколь

Справжнє сімейне щастя Гайтанв вдалося пізнати лише після невдачі на Євробаченні. Подейкували, що вона зникла з телебачення саме через проблеми після конкурсу. Мовляв, боргова яма виявилася непідйомною.

Гайтана показала, як підросла її дочка Сапфір-Ніколь

Тим часом зірка вийшла заміж та стала матір’ю. У неї народилася прекрасна дівчинка, яка отримала дуже незвичайне ім’я — Сапфір-Ніколь. Налагодилися стосунки і з батьком, який на даний момент проживає в Африці. Не так давно в нього померла дружина і він шукає нову супутницю для життя.

На даний момент артистка перебуває не в Україні. Разом з сім’єю вона переїхала до Швейцарії, в якій нещодавно випав сніг. Днями вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких показала не тільки себе, але і як підросла її єдина спадкоємиця.

Сапфір-Ніколь зараз 6 років. Вона швидко росте і все більше нагадує свою матір як рисами обличчя, так і легким та веселим характером. І хтозна, цілком імовірно, що незабаром Гайтана наважиться на народження ще однієї прекрасної дівчинки.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.