Після зізнання у стосунках Ольга Мартиновська показала свій поцілунок з Ярославським: таки перетнули межу

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська після зізнання Володимира Ярославського у тому, що між ними нічого немає, опублікувала відео їхнього поцілунку.

Ользі Мартиновській та Володимиру Ярославському приписують роман вже багато років. І варто відмітити, що не безпідставно, адже зірки постійно підливають масла в огонь, то тримаючись за руки, то відкрито цілуючись на камеру.

Нещодавно Ольга дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що перебуває в стосунках. За її словами, це нова людина в її житті, яка також пов’язана з ресторанним бізнесом. На пряме запитання інтерв’юєра про те, чи це Володимир Ярославський Ольга відповіла заперечно.

Ольга Мартиновська показала свій поцілунок з Володимиром Ярославським

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська засвітилися в одному ліжку
Ольга Мартиновська показала свій поцілунок з Володимиром Ярославським

Володимир Ярославський не відставав від своєї партнерки і також поспілкувався з журналістами. У своєму інтерв’ю він заявив, що вони з Ольгою Мартиновською ніколи не переходили межі дозволеного, хоча навіть спали разом в одному ліжку.

За словами шеф-кухаря, вони ніколи не розглядали можливості романтичного звʼязку, і так склалося, що їм вдається утримувати цей баланс.

На тлі останніх новин Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому цілується зі своїм партнером. Але уважні користувачі, які додивилися до кінця могли також помітити, що у фіналі відео Мартиновстав у жартівливій формі робить вигляд, що їй дуже неприємно було це робити.

Ольга Мартиновська показала свій поцілунок з Володимиром Ярославським. Скріншоти з особистої сторінки зірки

У своєму останньому інтерв’ю Володимир також розповів про те, що в нього був досвід службового роману, і він для нього нічим хорошим не закінчився, тому що комфорт на роботі був порушений, і він не міг співпрацювати з жінкою так як раніше. Це також послужило причиною його відмови від подібних авантюр.

Тим часом його колега навідріз відмовляється розкрити особистість свого коханого, а тому фанати досі сподіваються, що це все ж таки Володимир Ярославський.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.