Щаслива Каменських не приховала округлий живіт в обтислій сукні: “Ціную кожен момент” – натяк на вагітність?

Українську співачку Настю Каменських вже багато років поспіль підозрюють у вагітності, тому й не дивно, чому в кожному обтислому вбранні намагаються розгледіти докази своїм здогадкам.

Останнім часом відоме українське подружжя Насті Каменських та Потапа особливо прикуте до уваги шанувальників та преси, оскільки чутки про їхнє розлучення досі не вщухають. Одні переконані, що парочка приховує розлади в сімейному житті та таємне розірвання союзу, інші навпаки, намагаються вірити офіційній інформації від самих зірок та навіть пророкують артистці вагітність.

Настя Каменських
Каменських не приховала округлий живіт в обтислій сукні

Зокрема, одна з нових світлин Каменських, яку вона поширила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram тільки підкинула дров у багаття. Нібито обтисла сукня добре підкреслила округлий живіт співачки, який притаманний раннім термінам вагітності. Але варто нагадати, що артистка заявляла публіці, що на появу первістка не чекає, утім, дуже цього хоче. Переконала, що таку радісну новину приховувати від фанатів не стане.

Каже, що про її вагітність говорять вже багато років, а все через фігуру знаменитості, адже вона то худне, то знову повертається до пишних форм. Наразі Настя Каменських активно займається спортом, і вже бачимо колосальні зміни.

Нагадуємо, з березня 2023 року активно шириться інформація про розлучення Каменських та українського репера й продюсера Олексія Потапенка. Блогер Богдан Беспалов заявив, що пара не живе разом та збирається розлучитися. Причиною цьому, за його словами, є зради з боку чоловіка. Згодом повідомив, що співачка веде переговори з великим лейблом, аби остаточно розірвати всі зв’язки з Потапом. Так це чи ні, гадаємо, що незабаром всі дізнаються.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.