Оля Цибульська показала свого сина та його неймовірну харизму: грає на камеру як справжній артист (Відео)

Українська співачка Оля Цибульська показала єдиного сина Нестора та зафільмувала його акторські таланти. Шанувальники висловилися, що хлопчик дуже харизматичний.

До початку повномасштабного вторгнення про особисте життя Олі Цибульської ходили тільки плітки. Публіка багато років говорила, що артистка народила єдиного сина Нестора від колеги по цеху, співака Дзідзьо. Все прояснилося, коли зірка оприлюднила світлини з родинної фотосесії, де з тіні нарешті вийшов її справжній чоловік, бізнесмен Сергій Грисюк.

Оля каже, що не приховувала чоловіка, а це було його бажанням. Сергій не хотів бути публічною людиною, тому Цибульська не вплутувала коханого у свою роботу. Після 24 лютого 2022 року співачка вирішила, що хоче бути чесною зі своєю аудиторією та представила публіці Сергія, якого жадали побачити шанувальники та преса.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином

6 січня 2015 року на світ з’явився єдиний син подружжя, на ім’я Нестор, якого Оля часто показує у своєму блозі в Instagram. Зокрема, у новому відео знаменитість зіграла з дитиною сценку. Матуся запитала хлопчика, що він хоче на День Святого Миколая, на що хлопчик відповів, що у нього все є. Однак від Лего та цукерок, а ще від кілограма мандарин Нестор не відмовився.

У коментарях під дописом фоловери зазначили, що хлопчик артистичний, має велику харизму та дуже розумний.

Нагадуємо, що співачка відповіла на запитання від шанувальників, чи хотіла б вона народити другу дитину. Цибульська зізналася, вона не готова під час повномасштабної війни вдруге ставати матір’ю, але не виключення, що пара наважиться на цей крок в мирне життя.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.