Вчить “донечку” доглядати за собою: Дорофєєва “на домашньому” з маскою на обличчі прихорошила падчерку

Співачка Надя Дорофєєва замилувала користувачів соціальної мережі Instagram, як проводить час з донькою чоловіка, 7-річною Олександрою. Зірка наводила їй красу, а дівчинка знімала процес.

Артистку Надю Дорофєєву українська публіка вже підозрювала у вагітності, однак зірка поспішила дещо засмутити шанувальників, оскільки запевнила, що із завантаженим робочим графіком та стресами про свого малюка поки не думає.

Надя Дорофєєва відповіла, як реагує на критику
Дорофєєва “на домашньому” з маскою на обличчі прихорошила падчерку

Свої материнські інстинкти співачка все частіше демонструє у взаємодії з дітьми коханого, ресторатора Міші Кацуріна. До слова, у власних Stories в соціальній мережі Instagram виконавиця “на домашньому” в масці на обличчі наводила красу своїй падчірці Олександрі, а дівчина відзняла цей процес.

Дорофєєва “на “домашньому” з маскою на обличчі прихорошила падчерку

Бачимо, що у доньки Міші прекрасні стосунки з його новою дружиною. Вона любить проводити з нею дозвілля, а ще при нагоді підтримує Дорофєєву на її концертах.

Варто зауважити, що Володимир Дантес, який перебуває у стосунках з колишньою дружиною Міші, бізнесвумен Дашею Кацуріною, зізнався, що з сином коханої у нього якийсь особливий зв’язок, тому нерідко прихильники насолоджуються теплими кадрами обіймів з 2-річним Іваном.

Схоже, що діти, попри розлучення батьків, відчувають повну любов, підтримку та увагу, тому це ніяк не відобразилося на їхньому психологічному стані.

Нагадуємо, про шлюб Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна стало відомо влітку цього року. Ексчоловік виконавиці, співак Володимир Дантес розповів, що його та Дашу не запрошували на весілля, утім, каже, що при отриманні пропозиції бути гостем на урочистості, прийти, імовірніше, не зміг.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.