Остапчук з мамою на кухні, а Полтавська з татом в залі: шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Шоумен Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська вирішили зробити сюрприз та поїхати на свято Миколая до батьків чоловіка без попередження.

Після розлучення з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році, Володимир Остапчук представив публіці нову кохану, яка молодша за нього на 16 років. Познайомилася майбутня пара в Інтернеті, коли шоумену заблокували його Instagram, а дівчина допомогла відновити доступ до сторінки.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Цікаво, але Катерина за таку послугу жартома попросила у Володимира знижку на проведення її весілля, навіть не підозрюючи, що чоловік, котрого покохає писав повідомлення їй в той момент.

До того ж Катерина Полтавська, схоже, що знайшла спільну мову з батьками ведучого, не один раз завдячувала їм за виховання такого прекрасного сина, а цього разу вирішила зробити їм сюрприз та приїхати з Володимиром в Умань без попередження.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

До слова, ведучий Володимир Остапчук показав, як провели час з молодою дружиною в його батьків. Розповів, що він допомагав мамі накривати на стіл, а в цей час Катерина з татом сиділи в телефонах. Батько зірки не відстає від модних тенденцій, а тому мав питання до невістки по TikTok.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Гадаємо, що сюрприз Володимира та його нової дружини Катерини таки вдався. Мама з сином Остапчуком накрили на стіл, і родина змогла посидіти в тихому та затишному колі, спілкуючись.

Шоумен вивіз молоду дружину з Києва до батьків

Нагадуємо, 4 жовтня пара відсвяткувала першу річницю стосунків. В соціальній мережі Instagram вони зворушливо привітали одне одного з особистим святом. Варто зазначити, що цього дня колишня дружина Остапчука Христина Горняк відзначила дату офіційного розлучення з шоуменом, тому шанувальники припустили, що Володимир зраджував їй у шлюбі, вже бувши з Катериною.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.