Тоня Матвієнко показала лист доньки Ніни від Арсена Мірзояна, яка вірить у Святого Миколая: “Де ти живеш?”

Українська співачка Тоня Матвієнко оприлюднила лист своєї донечки Ніни, яка написала його Святому Миколаю. Зірка нагадала про подарунки під подушку своїм дітям.

Останнім часом на Тоню Матвієнко випало чимало життєвих потрясінь. Зокрема, 8 жовтня артистка втратила маму, легендарну українську співачку Ніну Матвієнко. Чоловік Арсен Мірзоян розповів, як дружина пережила важку втрату. Каже, що кохану відірвала від тяжких думок сама організація похорон, аби мама спала спокійно.

Утім, виконавиця розуміє, що у неї є чоловік, дві доньки, улюблена справа, котра повертає до звичного життя. У 1998 році на світ з’явилася перша донька співачки, яку назвала Уляною. У 2016 році Тоня народила дочку Ніну від Арсена Мірзояна, з яким тоді перебувала в незареєстрованому шлюбі.

День Святого Миколая для дітей є прекрасним святом, оскільки воно несе добро, позитив та мотивацію гарно себе вести й отримати за це приємний подарунок. Тож, Тоня Матвієнко нагадала за важливість дарувати своїм дітям радість та показала лист своєї доньки підписникам в соціальній мережі Instagram.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою Ніною
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян з донькою Ніною

У листі донька Тоні зазначила, що вона гарно себе поводила, намагалася допомагати мамі у хатніх справах, навіть тоді, коли вона за це не просила. Каже, що дуже мріє побачити Святого Миколая та запитала у нього, де він живе. Але поки цього не сталося, забажала отримати від нього іграшку. Такі листи дітей та віра в дива розчулює, а тому люблячі батьки роблять все, аби подарувати дітлахам справжнє свято.

Тоня Матвієнко показала лист доньки Ніни від Арсена Мірзояна

Нагадуємо, ширилися чутки про розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Чоловік спростував усі плітки та запевнив, що розривати їхній союз ніхто не думав. Зауважив, що взагалі не розуміє, звідки взялися ці розмови. Наразі ставлення подружжя до одне одного стало ціннішим, а кохання тільки підсилилося.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.