Ходить в шапці і смажить картоплю: Дантес вразив виглядом вдома перед Кацуріною – зігрівається біля плити?

Дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала коханого біля плити за приготуванням смаженої картоплі з опеньками. Утім, зовнішній вигляд співака вдома дещо здивував.

У 2022 році шанувальники були приголомшені зізнанням пари Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої про рішення розлучитися. Виявилося, що подружжя давно проживало разом в хороших стосунках, але вже як друзі.

Ексдружина Дантеса не стала шифруватися та майже відразу представила публіці нового коханого, ресторатора Мішу Кацуріна, з яким закріпили почуття шлюбом влітку цього року.

Володимир не приховує, що болісно пережив розрив союзу, а змогла розділити його переживання Даша Кацуріна, яка на той момент розлучалася з Мішею Кацуріним. Здавалося, що вони просто помінялися парами, утім, таке висловлювання Володимиру не подобається.

Дантес вразив виглядом вдома перед Кацуріною

Нещодавно кохана співака Дантеса здивувала прихильників. Даша поширила відео, як Володимир стояв біля плити та готував смажену картоплю з опеньками. Однак, що в цьому цікаве, вдома артист ходив у шапці. Також на ньому помічаємо білу футболку. Можливо, зірка обрав такий образ для знімань відео для блогу або надягнув головний убір для зручності.

Дантес вразив виглядом вдома перед Кацуріною

Попри те, що Надя Дорофєєва вже вийшла заміж за Мішу Кацуріна, Дантес зізнався, що зі шлюбом з Дашею поспішати не хоче, мовляв, поки їм і так добре.

Нагадуємо, Дорофєєва та Дантес після офіційного розлучення спілкування не підтримують. Натомість Даша та Міша комунікують одне з одним, оскільки спільно виховують двох дітей – 7-річну Олександру та 2-річного Івана. Діти прекрасно поладили з новою половинкою і тата, і мами, тому, припускаємо, що їхнє розлучення не принесло їм психологічних травм.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.