36-річна Леся Нікітюк вперше стала на цвяхи та прокоментувала свої відчуття: “Увесь спектр емоцій”

Останнім часом все більшої популярності набуває практика стояння на цвяхах. Леся Нікітюк вирішила на собі спробувати постояти на дошці Садху та поділилася враженнями.

Про досвід стояння на цвяхах телеведуча розповіла підписникам у своєму блозі в соціальній мережі Instagram. За словами Лесі, вона вперше відчула на собі цю практику, оскільки переконана, що трансформація відбувається тільки через біль.

Леся Нікітюк вперше стала на цвяхи та прокоментувала свої відчуття

Для зірки 30 хвилин стояння на дошці Садху подарувало увесь спектр емоцій. Нікітюк плакала, сміялася, відчувала страх, а потім їй навіть сподобалося.

Леся Нікітюк вперше стала на цвяхи та прокоментувала свої відчуття

Каже, що історія про її досвід не підлягає великим текстам. Людині до цього треба прийти. Зауважимо, що практику стояння на цвяхах на собі випробувало чимало українських зірок, наприклад, телеведуча Маша Єфросиніна, переможниці проєкту “Холостяк” Даша Квіткова та Анна Богдан, акторка Наталка Денисенко.

Леся Нікітюк вперше стала на цвяхи та прокоментувала свої відчуття

До слова, стояння на дошці Садху сприяє фізіологічному оздоровленню, здатне покращувати психоемоційний стан людини, а також розвиває силу волі. Практика дозволяє глибоко зануритися у власну свідомість та знайти гармонію у своєму житті.

Нагадуємо, нещодавно телеведуча потрапила у неприємність. Лесі Нікітюк подряпали її автомобіль. Розповіла, що дівчина, яка це зробила дуже поспішала та не залишилася чекати на приїзд патрульних, утім, залишила свій номер телефону для розв’язання всіх питань.

Найцікавіше в цій історії те, що сталося це 6 грудня о 16:16. Бачимо, що цифра 6 присутня і в даті, і в часу неприємної ситуації, однак, гадаємо, що це простий збіг обставин, який не принесе ніяких нещасть.

Леся Нікітюк з патрульними

Коли на місце приїхали патрульні, Леся Іванівна зробила з ними селфі, тож, судячи з фото, де на обличчі зірки присутня посмішка, ситуацію було вирішено.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.