Екс-дружина Дзідзьо вийшла заміж? Славія вразила виглядом у білій сукні – будує нове життя без колишнього

Відома українська співачка та колишня дружина Михайла Хоми Славія показала ексклюзивні кадри, на яких вона постала у розкішній білосніжній сукні.

Широка аудиторія почула про Славію у той період, коли жінка прийняла рішення піти від свого чоловіка — відомого українського виконавця Михайла Хоми (Дзідзьо). Звичайно, публіка бачила її і раніше: у Ярослави активно брали інтерв’ю різноманітні журналісти, які намагалися дізнатися, що ж відбувається у родині знаменитого виконавця, а також сама дівчина неодноразово з’являлася на різноманітних вокальних конкурсах, намагаючись показати свій талант усій Україні. Тим не менш, глядачі здебільшого її не запам’ятовували.

Slavia показала образ у білосніжній сукні

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату
Slavia показала образ у білосніжній сукні

У свою чергу скандал зі співаком пішов на користь Славії. Увесь шоу-бізнес гуркотів після того, як Дзідзьо на всю країну заявив, що розлучається з дружиною, яка дала за його спиною інтервʼю та розповіла про їхні проблеми.

Врешті-решт, екс-подружжю вдалося владнати проблеми — вони прийняли рішення розійтися, і зробили це дуже швидко. Ярослава не претендувала на майно нажите у шлюбі, натомість Михайло віддав їй у якості відступних елітну квартиру на березі озера.

Тепер Ярослава, яка не могла займатися кар’єрою, будучи дружиною Михайла, активно розвивається в усіх можливих напрямках. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram репост відео, на якому видно, як вона позує на знімальному майданчику.

Для зйомок зірка обрала розкішну білу сукню з камінням. Втім, усю красу вбрання не можна розгледіти через те, що артистка знаходиться доволі далеко від об’єктиву.

Судячи з усього, Славія активно готується до зимових свят та готує якийсь сюрприз для своїх шанувальників.

Нагадуємо, що після розлучення стало відомо про особисте життя обидвох зірок. Дзідзьо натякнув, що в нього з’явилася нова кохана. Але виконавець навідріз відмовився розкривати її особистість. Славія також зізналася, що перед 24-го лютого мала переїхати до нового обранця.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.