Остапчук показав раритет з дитинства: зірка виріс в звичайних умовах без розкоші – таке є майже у кожного

Нещодавно шоумен Володимир Остапчук з 23-річною дружиною Катериною Полтавською вирішили зробити сюрприз батькам зірки, приїхавши без попередження, до його рідного міста Умань.

Володимир та Катя, за її ініціативи, вирішили не попереджати маму зірки про свій приїзд, а повідомити про це лише його батька. Тому, родина медійного чоловіка провела свято Миколая не сама, а в компанії сина та невістки.

Днями Катерина Полтавська висловилася, що думає про свою свекруху. За її словами, Інна Володимирівна – свята жінка. У рідному домі свого зіркового чоловіка вона не займалася хатніми справами, не накривала на стіл, а мала змогу відпочивати та сидіти в гаджеті. Утім, Катя припустила, що, можливо, мама Володимира просто не говорить правду, що про неї думає.

До слова, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ведучий Остапчук оприлюднив відео того, що було або є у ваших мам, бабусь та інших рідних вдома. Володимир показав мамин сервіз, який зберігається у серванті й поцікавився у підписників, чи є щось знайоме з показаного асортименту посуду.

Остапчук показав раритет з дитинства

Справді, достатньо українських господинь обожнюють зберігати сервізи в сервантах для особливих випадків чи свят або просто займаються їх колекціонуванням.

Нагадуємо, після розлучення з Христиною Горняк у 2022 році, шоумен Володимир Остапчук представив публіці нову дівчину, журналістку Катерину Полтавську, яка на 16 років молодша за чоловіка. Спочатку різниця у віці бентежила ведучого, однак потім зрозумів, що кохана дуже мудра.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

За словами Каті, спочатку “метеликів” в животі вона не відчула. Крім того, особистим життям Володимира вона ніколи не цікавилася, а тому не знала про його скандальне розлучення з першою дружиною Оленою Войченко. Переконує, що зараз їй відомо більше ніж знає публіка, і вірить, що чоловік не повторюватиме помилок з минулого.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?