“Щастить же людям”: Слава Камінська з “НеАнгелів” показала коханого, на якого проміняла колишнього-лікаря

Відома українська виконавиця Слава Камінська заінтригувала мережу, показавши, свого нового бойфренда, з яким вона зустрічається у Нідерландах.

За останні 6 років життя Слави Камінської круто повернулося. Закінчився її контракт з Юрієм Нікітіним, і вокалістка припинила бути частиною музичного гурту, яким він опікувався майже 20 років. Її взаємини з Вікторією Сміюхою також дійшли свого завершення. Дівчата багато сварилися між собою, конфліктували і декілька разів влаштували неабиякий скандал, подробиці якого смакувала преса.

Шлюб артистки з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським також не склався. У пари залишилося двоє дітей, а у самої вокалістки сподівання щодо їхнього воз’єднання.

В одному зі своїх інтерв’ю артистка щиро говорила, що не відмовилася від думки про примирення з чоловіком, і після 24 лютого навіть складалося враження, що пара дійсно знову буде разом, так як Едгар та Слава неодноразово засвітилися під час спільного відпочинку і виглядали вони доволі щасливими і навіть закоханими.

Але не склалося. Нова коханка хірурга справила на Славу таке враження, що вона не впоралася зі своїми бурхливими почуттями та почала висміювати жінку публічно.

Слава Камінська вперше показала свого нового бойфренда

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка
Слава Камінська вперше показала свого нового бойфренда

Але цей етап у її особистому житті не завадив їй побудувати нові стосунки. У Нідерландах Слава зустріла іншого чоловіка, і зараз він є її бойфрендом. Жінка ніколи не показувала його обличчя, за незрозумілих причин.

Можливо, він не хоче бути публічною людиною, можливо Камінська боїться за стосунки, і поки що не наважується відкритися публіці повністю через певні страхи, якими діляться майже всі знаменитості.

Популярність вносить певні неприємні речі у взаємини між людьми і часом пари не витримують такого тиску.

Однак, на честь дня народження чоловіка Слава оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з ним, а у дописі до публікації заявила, що їй дуже пощастило.

На кадрі можна побачити доволі підкачаного чоловіка, імовірно молодого, або середніх літ, хорошого достатку. На жаль, усі інші його якості залишаються таємницею для публіки.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.