Вагітна? Дружина Павліка Репяхова засвітилася в пологовому і зізналася: “Вперше почула, як б’ється сердечко”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова пригадала, як проходила її вагітність первістком. Усі деталі в статті.

Тільки-но молода дружина Віктора Павліка стала його офіційною благовірною, як почала активно просуватися в соціальних мережах. На той момент починаюча блогерка і так займалася розвитком свого акаунту, але після вражаючої новини про шлюб артиста з дівчиною, яка вдвічі молодша за нього, інтерес публіки до неї значно виріс.

Незабаром після розпису пара дізналася про вагітність. Катерина до останнього не розкривала стать малюка, а пізніше з кожного свого кроку створювала контент. Вона показувала, як проходить увесь процес, охоче давала поради, розповідала про труднощі, з якими їй довелося зіштовхнутися, а також ділилася кадрами з пологів.

Репяхова показала маленького сина від Віктора Павліка на нейрокорекції
Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

До речі, вони відбувалися в модному столичному пологовому будинку. Катерина залишилася дуже задоволеною і регулярно приходить туди до педіатра та на перевірки жіночого здоров’я.

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

Катерина Репяхова показала, як виглядала до шлюбу з Віктором Павліком
Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового

Наприклад, нещодавно Катерина знову мала досвід спілкування з зі своїми лікарями, тому вирішила поділитися своїми враженнями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши декілька кадрів, пригадавши про перше УЗД, яке вона пройшла під дахом даного пологового.

Дружина Віктора Павліка вийшла на звʼязок з пологового. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Примітно, що не так давно Катерина говорила про своє бажання народити другу дитину. Її плани настільки серйозні, що пластична операція, яка вона хоче провести, відкладається саме через плани на наступну вагітність.

Також півроку тому Катерина активно підбирала ім’я для дівчинки, але зізнавалася на той момент, що вона не виношує дитину, просто заздалегідь зайнялася даним питанням. На даний момент Катерина здебільшого займається здоров’ям свого єдиного сина Михайла, в якого півроку тому знайшли затримки у мовленні. Зіркова мама дуже хвилювалася на цей рахунок.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?