Як виглядає дочка Наталії Могилевської? Маленька красуня в рожевому пуховику, яка гордо вимовляє “мама”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська давно говорила про те, що мріє стати матір'ю, однак зараз шанувальники впевнені, що це вже сталося.

За останні декілька років відбулося декілька хвиль пліток про те, що Наталя Могилевська вагітна. Кожного разу співачці доводилося спростовувати дану інформацію. Натомість вона розповіла, що в її житті з’явився коханий чоловік. Мовляв, через довгі роки самотності вона знову знайшла своє кохання, засвоїв ще урок про те, як необхідно любити.

Після цього артистка також розповіла, що зараз активно навчається бути матір’ю, і тому можливо в майбутньому таки зможе народити дитину. Цілком імовірно, що даний вираз був зовсім не художнім інструментом. Адже нещодавно Наталія Могилевська засвітилася на вулицях Києва з дитиною, яка називала її “мамою”.

Блогер показав, як виглядає дочка Наталії Могилевської

Готова стати матір'ю: Наталія Могилевська розповіла про вагітність
Блогер показав, як виглядає дочка Наталії Могилевської

Дана інформація розлетілася в мережі тільки-но з’явилася. При цьому зірка жодним чином не стало коментувати гучну новину, а зробила вигляд, наче нічого не відбувається.

Наталія Могилевська
Блогер показав, як виглядає дочка Наталії Могилевської

Так, першим про побачене повідомив TikTok-блогер Gopatsa. На кадрах можна помітити, що Наталія повертається, і таким чином блогеру вдалося завоювати довіру своєї аудиторії. Звичайно, він додав від себе коментар, в якому заявляє, що Могилевська, імовірніше за все, народила.

“Могилевська народила! Звідки, ви запитаєте, така інформація? Я особисто бачив її декілька разів з дитиною в одному з магазинів на Оскороках, – вразив заявою юнак. – А нещодавно я почув, що малеча кличе її мамою. Дитині на вигляд 2-3 роки. І судячи з цього віку можна зробити висновок, що Могилевська, ймовірно, народила до 24 лютого”

Блогер показав, як виглядає дочка Наталії Могилевської
Блогер показав, як виглядає дочка Наталії Могилевської

Але існує інша версія: співачка може виховувати дитину свого коханого від іншої жінки, або могла усиновити маленьку красуню. Так чи інакше, доведеться чекати на офіційні коментарі від артистки.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.