Надя Дорофєєва здійснила мрію чоловіка Кацуріна: “Я мріяв про такий з універа” – Дантес такого не отримував

Чоловік співачки Наді Дорофєєвої, ресторатор Міша Кацурін розповів, який подарунок отримав від коханої на її концерті. Зізнався, що про цю річ мріяв з часів навчання в університеті.

Про свою здійснену мрію Міша Кацурін поділився у новому зворушливому дописі в соціальній мережі Instagram. Артистка подарувала коханому дорогу американську гітару Gibson Les Paul 2011 року.

Розповів, що був здивований таким подарунком від дружини, оскільки помічав, скільки часу у неї займала підготовка до сольного концерту, що не вистачало навіть на елементарні речі, наприклад, пообідати. І ось, побачив гітару, про яку мріяв з університету і яка не продається у звичайному магазині. Явно тут потрібно було займатися активними пошуками.

Зауважив, що кохана оточила себе величезною Stereo Plaza, подарувала слухачам фантастичне шоу, від якого всі залишилися у захваті, зібрала 3 млн грн на підтримку Азову, а також здійснила його мрію, і підкреслив, що не першу.

Розчулив шанувальників компліментами, які адресував дружині, мовляв, йому пощастило знайти людину, яку любить, пишається та дякує. Тож, зі слів Кацуріна, бачимо, що сюрприз Дорофєєвої його неабияк вразив.

Новим обранцем співачки Наді Дорофєєвої став друг сім'ї Міша Кацурін
Надя Дорофєєва здійснила мрію чоловіка Кацуріна

Відомо, що 9 грудня в Києві відбувся концерт співачки Наді Дорофєєвої. На музичне шоу прийшло достатньо зіркових гостей, які доклали й свої зусилля до збору коштів. Під час співочого дійства вдалося зібрати 3 млн грн на підтримку та потреби “Азову”.

Нагадаємо, про шлюб співачки та ресторатора публіка дізналася в липні цього року. Надя не приховує, вона прекрасно ладить з дітьми коханого від його попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною, яка нині зустрічається з її колишнім чоловіком, співаком Володимиром Дантесом.

Схожі статті

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.