Маша Єфросиніна більше не приховує правди про своє життя у відсутності чоловіка: “З Алехандро”

Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як проходить її лікарняний вдома з сином Олександром. Знаменитість займалася рутинними хатніми справами та проводила час з дитиною.

У 2003 році телеведуча вийшла заміж за Тимура Хромаєва. Цього року подружжя відзначило 20-ту річницю шлюбу, утім, коханий служить в ЗСУ, тому такий важливий день Єфросиніна провела без нього.

В одному з епізодів шоу “Дорослі дівчата” Маша розповіла, що заміж вона вийшла “по зальоту” та й жити з коханим, можна сказати, почала випадково. У Єфросиніної закінчився термін оренди квартири, тож чоловік запропонував їй на деякий час переїхати до нього. Через рік спільного життя зірка завагітніла.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна більше не приховує правди про своє життя у відсутності чоловіка

Зізналася, вона взагалі думала, що є чайлдфрі, тому на той час про дитину не думала. Відомо, що у 2004 році на світ з’явилася донечка Нана, а у 2014 році народився син Олександр.

До слова, у новому відео, яке телеведуча поширила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, вона показала, як проходить її лікарняний з сином Олександром. Маша готувала, прибирала, прасувала, займалася собою, а також не забувала про звичайні радощі з дитиною у вигляді танців, обіймів та частувань смаколиками. Такі дрібниці у нинішніх реаліях здатні рятувати від тяжких думок та поганого настрою.

Варто зазначити, Маша зізнавалася, що майже завжди, коли чоловік приходить додому у відпустку, вони сваряться та виясняють стосунки, мовляв, повертається зовсім інша людина. Доходило до того, що пара обговорювала розлучення. Втім, попри їхні гучні заяви розірвати союз, каже, що дуже боїться втратити коханого.

Однак при складнощах та деяких сварках, Єфросиніна дуже чекає на повернення чоловіка, а також зазначала, що після довгоочікуваної зустрічі, розлука з ним дається вкрай важко.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?