Знову пластика? Хюррем Султан з “Величного століття” не впізнали на кінофестивалі: обличчя втратило міміку

Зірка всесвітньовідомого турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі з'явилася на кінофестивалі та вразила фанатів змінами у своїй зовнішності. Що сталося?

12 років тому на широкі екрани вийшов перспективний проєкт, який був створений на базі історії Османської імперії – “Величне століття”.

Серіал розповідав про життя Роксолани, султана Сулеймана, його сім’ї та спадкоємців. Несподівано він набрав настільки великих обертів, що вже через півроку транслювався в усьому світі. За долю головної героїні вболівали, їй співчували, її обожнювали. Знаходилося багато хейтерів, які мріяли побачити падіння Хюррем.

Мерʼєм Узерлі зʼявилася на кінофестивалі зі змінами у зовнішності

Турецька Роксолана Мер'єм Узерлі знімається для російського глянцю
Мерʼєм Узерлі зʼявилася на кінофестивалі зі змінами у зовнішності

Але акторка прийняла рішення піти з серіалу в той самий час, як сезони продовжували зніматися. Виконавиця головної ролі Мер’єм Узерлі завагітніла та пішла з проєкту, розірвавши контракт.

Подейкували, що справжньою причиною стала різниця у гонорарах. Халіт Ергенч, як вже яскрава зірка турецького кінематографу отримував в рази більше, при цьому маючи менше екранного часу і набагато менше драматичних сцен.

Та пізніше сама Мер’єм спростувала дану інформацію, пояснивши, що уся справа була у її здоров’ї та стані. Вона не могла ризикувати своєю дитиною.

Узерлі досі залишається популярною попри відсутність крутих проектів. Вона регулярно зʼявляється на інтерв’ю та різних кінофестивалях. Але шанувальникам все важче на неї дивитися: вся справа в тому, що Мерʼєм хоча і залишається неймовірною красунею, але сильно змінюється. Деякі вважають, що справа у пластиці, деякі вбачають у цьому зловживання косметологічними процедурами. Так чи інакше, Хюррем вже не та.

Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постала зі знерухомленою мімікою, доволі помітно збільшеними губами, а також зробленою носогубною складкою.

Звичайно, навіть око спеціаліста може помилятися, але безумовно Узерлі щось робить зі своїм обличчям. І навряд розкаже своїм фанатам, що саме.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.