Каменських показала ранкове фото без макіяжу: на тлі чуток про розлучення з Потапом любить себе будь-якою

Співачка Настя Каменських оприлюднила ранкове фото, показавши, як виглядає зранку без макіяжу. Від шанувальників отримала чимало компліментів з приводу своєї гарної зовнішності.

Поділитися виглядом без макіяжу артистка вирішила у новому дописі в соціальній мережі Instagram. Каменських позувала зі своїм розпущеним волоссям з кучерями. Зазначила, що обожнює зимові ранки, попри холод за вікном, оскільки вони наповнюють теплом зсередини. Особливо, коли в повітрі відчувається наближення зимових свят.

В коментарях під новою світлиною з дописом, підписники закидали улюбленицю компліментами за її красу. Відомо, що поки чоловік Каменських, репер та продюсер Олексій Потапенко подався в Іспанію, його дружина перебуває вдома.

Зауважимо, що в Мережі не вщухають розмови з приводу розлучення відомого українського подружжя. Настя Каменських спочатку спростовувала всі плітки, запевняла, що кохання з чоловіком тільки поміцнішало, і чутки про зради чоловіка не відповідають дійсності, а це лише спроба нажитися на їхніх відомих іменах.

Настя Каменських та Потап

Блогер Богдан Беспалов каже, що наразі співачка веде переговори з лейблом, аби остаточно розірвати всі зв’язки з чоловіком. Тому, можна припустити, що скоро публіка дізнається правду.

Варто згадати, що Настю Каменських підозрювали й у вагітності, оскільки нібито шанувальники помічали її округлий живіт на ранніх термінах вагітності. Каменських переконує, вона на первістка не чекає, а схудне, коли вважатиме це за потрібне.

Ба більше, вона зізнавалася, що готова до народження дитини, але це питання впевнена, що повинно стосуватися тільки її та чоловіка.

Схожі статті