Як виглядає єдина дочка Наталії Сумської не від Хостікоєва: струнка як верба, ніжна і вже давно мама

Знаменита українська акторка Наталія Сумська прекрасних сина дочку, які народилися від різних батьків. Старша спадкоємиця вже сама давно стала матір'ю.

До шлюбу з Анатолієм Хостікоєвим Наталія Сумська намагалася побудувати своє щастя з кінооператором Ігорем Мамаєм. Хоча чоловік до безтями кохав свою обраницю, було скоєна велика кількість помилок, що зробила неможливим продовження шлюбу.

І від цього союзу все ж таки залишився красивий та гідний плід. Наталія В’ячеславівна народила свого первістка — Дарину Мамай.

Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Дарина Мамай із Наталією Сумською
Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Попри можливості акторської династії дівчина не пішла по стопах своєї матері, а віддала своє серце музиці та ансамблю. У молодому віці красуня вийшла заміж, а також народила дитину. Після втрати чоловіка у її житті сталася серйозна та затяжна криза.

Вона поселилася у своєї матері та вітчима Анатолія Хостікоєва разом з маленькою дочкою. Зокрема Сумська якось ділилася з журналістами своїми тривогами стосовно дочки, адже зрозуміло, що без батьків вона просто не справляється.

Зокрема, Дарина не виходила на роботу і не намагалася повернутися до ансамблю. Наталя Сумська розповідала, що дівчина успадкувала характер свого батька: вона доволі вперта, горда, чекає на кроки від інших. Онучку стали утримувати бабуся та дідусь.

Наталя Сумська показала свою дорослу дочку Дарину
Наталія Сумська показала свою єдину дочку Дарину Мамай

Як склалися стосунки дівчини з вітчимом достеменно невідомо, адже Анатолій Хостікоєв у жодному інтерв’ю не згадував про падчерку. Тим паче, що зійшовся з Наталією він тоді, коли Дарина вже підросла.

А от рідний батько дівчини неодноразово зізнавався про те, що дуже шкодує на рахунок розлучення. За словами Ігоря Мамая, Наталія Сумська залишається його найбільшим коханням, і він зробив би все необхідне, щоб її повернути, якби такий шанс існував. Однак його помилка була доволі важкою, і Наталія В’ячеславівна прийняла відповідне рішення, закривши усі дороги в минуле.

Втім поруч з нею завжди дочка, яка схожа на свого батька не тільки характером, але і зовнішньо, адже успадкувала саме його риси.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.