Катя Осадча показала дітей від Юрія Горбунова, які помітно виросли: роблять собі свято, прикрашаючи ялинку

Українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча показала, як з синами прикрасила новорічну ялинку. Можна побачити, як помітно виросли діти зіркового подружжя.

Новим затишним та теплим відео Катерина поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Переглянувши ролик, бачимо, як 2-річний Данило та 6-річний Іван заходилися допомагати матусі робити новорічну атмосферу.

В дописі під відео телеведуча розповіла, що діти залишилися щасливими, оскільки тепер вдома мають ялинку. Осадча висловилася, що ніяка росія не зможе відібрати свята у дітей та їхні згадки про дитинство, тому дуже важливо дорослим, попри всі обставини, створювати ці дива.

До речі, раніше чоловік Катерини Юрій Горбунов зазначав, що йому важливо, аби діти зростали в люблячій атмосфері, а також в родині, яка має спільні захоплення. Окрім цього, подружжя не приховувало свого бажання усиновити малюка.

Утім, згодом Осадча пояснила, чому вони з Юрієм цього не зробили. За словами Каті, причиною цьому є недосконала система. Тому, поки в Україні вона не стане більш спрощеною, імовірніше за все, на цей відповідальний крок пара не наважиться.

Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям
Катя Осадча показала дітей від Юрія Горбунова, які помітно виросли

Ба більше, вивчаючи глибше це питання, телеведуча зрозуміла, що охочим на усиновлення дитини доведеться зіткнутися з бюрократією. Додала, вона хоче подарувати малюку родину, але коли в країні зміниться загальна ситуація і коли не доведеться боротися за дитину.

Нагадуємо, Катерина Осадча офіційно вийшла заміж за Юрія Горбунова у 2017 році. Цього ж року на світ з’явився син Іван, а у 2021 році син Данило. Від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком Катя народила теж сина, якого назвали Іллею.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.