Зірки серіалу “Криваві квіти” Баран і Ділан засвітилися вдвох поза зйомками: найкрасивіші турецькі актори

Популярність турецьких серіалів в Україні лише продовжує зростати, завдяки якісному виробництво, підбору головних героїв, привабливим акторам, тощо.

Не встиг успіх популярного турецького серіалу “Зимородок” підвести шоу до логічного кінця, як зійшла зірка ще одного проєкту під назвою “Криваві квіти”.

У центрі сюжету дві сім’ї, які тривалий час не можуть покласти край ворожнечі. Головний герой Баран Карабей усвідомлює, що не хоче повторювати долю батьків, і щоб зупинити безглузді акти помсти, він бере за дружину дочку заклятого ворога — Ділан Демір. Дівчина, у свою чергу, погоджується на це, щоб урятувати свого брата від смерті.

Сюжет закручується навколо двох молодих людей, які спочатку ненавидять одне одного, але з часом, вимушені жити під одним дахом, починають дивитися одне на одного зовсім інакше, розкривати таємниці власних сімей та, звичайно, закохуватися. При цьому глядачам не потрібно чекати тиждень до виходу нових серій, адже вони виходять щодня. Це досить рідкісна річ для турецьких серіалів.

Зірки серіалу Криваві квіти засвітилися вдвох поза зйомками

Зірки серіалу Криваві квіти засвітилися вдвох поза зйомками

Бариш Бекташ, який зіграв Барана, раніше брав участь лише у трьох проектах. А для Ягмур Юксел роль Ділан це дебют. У команді сценаристів та режисерів теж суцільні ноунейми, які зате примудряються вдихнути щось нове у чергове турецьке шоу.

Хімія між головними героями безперечна, і глядачі вже мріють почути про те, що актори разом. Тим паче, що це досить поширена ситуація для турецьких знаменитостей, так як тривала робота над спільним проєктом, і до того ж романтичні сцени підводять їх до певних стосунків.

Але на даний момент фанати можуть по тішитися лише спільним кадром, які були зроблені на церемонії нагородження, де з’явилися і Бекташ, і Юксель.

Відповідні кадри з’явилися на особистих сторінках зірок в соціальній мережі Instagram, а також на офіційному акаунті самої нагороди. Примітно, що раніше з’являлася інформація, що виконавець ролі Барана розлучився зі своєю дружиною.

Актори в свою чергу увесь свій час проводять на знімальному майданчику.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.