Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала, як цілує іншого чоловіка: в нього пишні вуса та хороші статки

Ірина Горова вже давно самостійно розвивається. Шлюб з Потапом залишився позаду, але постійно нагадує про себе у різноманітних інтерв'ю та питаннях від підписників.

Розлучення Потапа та Ірини Горової сталося 10 років тому. Здавалося, ще нещодавно вони були щасливим подружжям, і нічого не передвіщувало серйозних змін, як раптом пара розповіла, що вже не живе разом впродовж 2 років, а їхнє кохання закінчилося.

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Ірина Горова показала, як цілує Євгенія Клопотенка

Олексій та Ірина завжди грали старих добрих друзів на публіку. Вони розповідали, що попри минулу історію зберігають хороші стосунки заради спільного бізнесу та сина. Але чим далі рухався час, тим сильніше вони віддалялися.

Ірина Горова показала, як цілує Євгенія Клопотенка

Ірина Горова спростувала слова Потапа
Ірина Горова показала, як цілує Євгенія Клопотенка

Після 2022-го їхні дороги остаточно розійшлися, а у шанувальників не залишилося сумнівів, що все ж таки у їхніх взаєминах підводні камені були, і їх було немало.

Зокрема це стало очевидно, коли Ірина Горова заявила, що в неї окремий бізнес, а на випад Олексія щодо акцій її фірми заявила, що їх більше нічого не пов’язує. Натомість син Потапа Андрій у своєму інтерв’ю уникав запитань на рахунок батька, чим серйозно здивував публіку, яка завжди вважала, що між ними дуже теплі стосунки.

Цікаво, що Ірині вдалося врятувати свою репутацію, не дивлячись на скандали навколо колишнього чоловіка. Продюсерка продовжує займатися шоу-бізнесом і має певні успіхи на цьому поприщі. Навколо неї багато цікавих людей, артистів, спеціалістів, а також привабливих чоловіків.

Ірина Горова розсекретила реальну причину свого схуднення – показує Потапу, кого втратив
Ірина Горова показала, як цілує Євгенія Клопотенка

І вони оточують її увагою. Наприклад, нещодавно продюсерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото з Євгенієм Клопотенком, на якому вона тягнеться його поцілувати, а він їй відповідає взаємністю.

Нагадуємо, що декілька місяців тому вийшла новина про одруження Євгена Клопотенка. Зірка опублікував весільні кадри на своєму акаунті, але вже через деякий час стало відомо, що вони були несправжніми, і насправді Євген залишається холостяком. Піар вдався, але далеко не всі шанувальники оцінили цей хід.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.