“Хлопці вчасно зорієнтувалися”: 36-річну Ірину Федишин ледь не обікрали по дорозі на гастролі у Польщі

Українська співачка Ірина Федишин розповіла, що трапилося з нею та її командою по дорогі на гастролі. Виконавицю ледь не пограбували, проте крадіжки змогли уникнути.

Вчора відома українська співачка Ірина Федишин завершила свій концертний тур по Польщі. Проте, не все у робочій подорожі виконавиці склалася без проблем. Жінку ледь не обікрали на одній з заправок по дорозі. Прикрими подіями вона поділилася у своєму Instagram.

На шляху до міста Білосток команда співачки натрапила на грабіжників. За бусом, що віз техніку для концерту слідкували. А на заправці зловмисники пробили одне колесо автомобіля.

“Моїй технічній команді спеціально прорізали колесо на заправці, щоб ви знаєте що”, – розповіла Ірина.

На думку артистки, це було скоєно для подальшої крадіжки, але справжні професіонали з команди Ірини, які як виявилося, не тільки відмінно розбираються в музиці, але й на “ти” з технікою, швидко виправили несправність. Тож, команда продовжила свій шлях без матеріальних втрат. Та вже за декілька годин Ірина вийшла на сцену польського міста Білосток.

“На щастя, хлопці вчасно зорієнтувалися і обікрасти не вдалося”, – повідомила жінка.

Ситуація вирішилася добре, а співачка успішно завершила тур Польщею. У місті Білосток вдалося зібрати 5100 євро для ЗСУ, чим співачки пишається. Вона дякує усім слухачам, які долучилися до збору. А також, передає привіт нашим захисникам та захисницям й вірить у їх сили. Гаслом “Слава Україні” жінка завершила свій концерт.

“Це був завершальний концерт туру “Україна колядує” у Польщі. Дякую всім, хто був, підтримував та донатив. Було приємно бачити заповнений зал українцями, серед яких були і поляки, а також прихильники з Латвії і Грузії”, – написала у своєму Instagram Федиишин.

Ірина Федишин вперше знялась в кіно
Ірина Федишин вперше знялась в кіно

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.