Колись пишалася ним, а зараз вдає, що його не існує: як виглядає знаменитий зять-москвич Ольги Сумської

Знаменита українська акторка Ольга Сумська ще 3 роки тому хвалилася та пишалася чоловіком своєї старшої дочки Антоніни. Але раптом все змінилося.

Старша дочка Ольга Сумської Антоніна Паперна емігрувала до російської федерації приблизно у 2015 році. Тоді дівчина вперше заговорила про те, що хоче отримати російське громадянство з обмовкою на те, що це ніяк не пов’язано з її політичними поглядами. Мовляв, просто мріяла потрапити до Щукінського театру, а для цього їй необхідно було мати паспорт.

Вже через декілька років стало зрозуміло, що її мрія може не здійснитися, так як Антоніна не могла отримати бажаного. І все ж таки вона знайшла своє кохання, вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича і поселилася у Москві. Своєму обранцю вона народила двох дітей.

Ольга Сумська показала, як виглядає її зять Володимир Яглич

Ольга Сумська показала, як виглядає її зять Володимир Яглич

Ольга В’ячеславівна Сумська завжди з гордістю говорила про свого зятя. І це очевидно, адже він вродливий чоловік, успішний, з хорошими доходами, а головне робить її дочку щасливою. До 24 лютого вона захватом розповідала про сім’ю своєї спадкоємиці, і лише зараз з неї не можна витягнути ні слова про Володимира.

Так, Сумська уникаю розмов про нього, і в цілому намагається змістити фокус на свою сім’ю. Сталося це, звичайно, після того, як стало зрозуміло, що Антоніна та її благовірний не збираються покидати Москву і продовжують зніматися у фільмах. Хоча акторка спочатку намагалася виправдати свою доньку, згодом стало зрозуміла, що робити цього немає сенсу, від цього страждає уся династія, а родина Паперної продовжує жити як ні в чому не бувало.

Ольга Сумська показала, як виглядає її зять Володимир Яглич

Втім, в інтерв’ю рік тому Ольга В’ячеславівна все ж таки розповіла доволі неприємний нюанс про сім’ю Тоні. Сумська підтвердила, що Володимир може опинитися в Україні на стороні ворога і після цього припинила давати на рахунок в нього будь-які коментарі.

Примітно, що Тоня давно заблокувала доступ своїм співвітчизникам до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, і продовжує публікувати контент, який транслює елітне та безтурботне життя.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.