Колишня дружина Дзідзьо Славія прикрила живіт рукою та вразила новиною: носить під серцем первістка?

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Михайла Хоми Ярослава опублікувала новий кадр, який наштовхнув на думки про те, що дівчина може бути вагітною.

Михайло Хома та його екс-дружина Ярослава Притула були разом більше 20 років. Їхня історія розпочалася з юних років, і могла б продовжуватися, якби не різні погляди на життя, і до того ж кардинально різні.

Так, Дзідзьо не хотів, щоб його дружина виступала на сцені. За його словами, він не бажав жити зі своїм конкурентом під одним дахом. Славія тривалий час поступалася своїми мріями та була домогосподаркою. Однак, у своїх інтерв’ю жінка також розповідала, що воліла б стати матір’ю, але Михайло не поспішав з даним питанням.

Весілля Славії та Дзідзьо
Колишня дружина Дзідзьо Славія прикрила живіт рукою та вразила новиною

Пізніше їй довелося виправдатися за сказане, підкресливши, що вони ніколи не обговорювали питання поповнення в сім’ї, просто я нібито Дзідзьо ніколи сам не заговорював про те, що хотів би спадкоємців.

Колишня дружина Дзідзьо Славія прикрила живіт рукою та вразила новиною

Екс-подружжя не разом вже 2 роки і за цей час їм вдалося налагодити спілкування. Славія та Михайло не приховують, що не розірвали зв’язок остаточно, але залишили спільне минуле позаду. Зокрема, неодноразово натякав, що в нього є нова кохана, та й Славія активно займається ремонтом і натякає на те, що в її житті є коханий чоловік.

А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, у дописі до якого натякнула на імовірну вагітність. Перед об’єктивом Славія постала у ніжному образі з шаллю. Рукою вона прикриває свій живіт, наче натякаючи, що мова може йти про майбутнє поповнення.

Втім, такі самі шанси є і на новину щодо нової пісні. Що чекає на фанатів артистки поки що невідомо, але в будь-якому випадку новина буде позитивною.

Нагадуємо, що про розлучення з дружиною Дзідзьо повідомив самостійно. За словами його колишньої дружини, для неї це було несподіванкою. Однак, глядачі вже підозрювали, що все серйозно, коли Славія дала своє перше інтерв’ю.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.