Густі брови як у моделі та манери як у матері: Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак стала матір'ю 12 років тому, і за цей час багато чого змінилося. Усі деталі в статті.

Кохання Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата було схоже на справжню казку. І, власне, цьому вона завдячує колишньому продюсеру Філіпу Кіркорову, який знав, як подати аудиторії цю історію та перетворити її на дуже якісний піар. Дійсно, глядачі переглядали кліп артистки знову і знову, і все щоб побачити у кадрі її коханого, який знаходився за легкими тканинами, які розвивалися на вітру.

Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка

Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка

Незабаром артистка вийшла заміж. 2011-го в неї народилася маленька донечка Софія, якій зараз вже 12 років. Тоді пара ще проживала у Києві, і не здогадувалася, що через 2 роки все кардинально зміниться, і Кароліна буде вимушена зробити дуже не простий, але доленосний вибір.

Поки Софія була маленькою дитиною глядачі здебільшого помічали, що вона копія свого батька і наче сестра-близнючка своєї бабусі в минулому. Вона успадкувала від турецького сімейства густі брови, пишне чорне волосся, колір очей та шкіри, носик та губи. Але чим далі дівчина зростає, тим сильніше проявляються і риси матері.

Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка

Не так давно красуня вийшла на сцену разом з артисткою її вразила публіку змінами у зовнішності. Адже її схожість з Ані Лорак стає очевидною.

Втім, спадкоємицю Кароліни також сильно критикують. Здебільшого це відбувається через вагу дівчини, яка дуже сильно контрастує з фізичною формою її матері. Як і раніше Софія отримує велику порцію негативу від публіки і навіть попри своє дорослішання, не може позбавитися від цієї сторони свого життя.

Так, раніше дівчинку постійно поливала брудом у коментарях через її густі брови, які робили її вигляд досить брутальним. І це незважаючи на моду, яка останні роки підносила такий типаж на п’єдестал.

Зараз дівчина самостійно подорожує, літає до свого батька в Туреччину, а також пробує себе на великій сцені.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.