Мама переможця “Голосу” Романа Сасанчина приїздила до невістки, а не до сина: що коїться в зірковій родині

Мама Романа Сасанчина приїздила до невістки. Іванна оприлюднила кадри, на яких показала, як бабуся спілкується з маленькою донечкою співака.

Декілька місяців тому Іванна знову змусила фанатів свого чоловіка Романа добряче понервувати. На цей раз дівчина з’явилася в кадрі заплаканою. Зіркова мама вийшла на вулицю в погану погоду, придбала собі каву та розповіла підписникам, що почувається погано через те, що вдома їй відведена роль ледь не прислуги. Принаймні, саме таке в неї було враження.

При цьому блогерка знову не розповіла, що сталося між нею та Романом, але було цілком зозуміло, що засмученою вона була саме через чоловіка, що стається у кожній парі.

Мама Романа Сасанчина приїздила до невістки

Як живе переможець Голосу країни Роман Сасанчин після шоу
Мама Романа Сасанчина приїздила до невістки

А декілька днів тому Іванна повідомила, що на деякий час їде в село разом з дочкою. Мовляв, Роман також хотів поїхати з сім’єю, але в нього не вийшло через роботу. Підписники поставитися до цього зізнання по-різному, але деякі підозрюють, що в пари може бути не все гаразд. Так чи інакше, блогерка заявила, що Новий рік проведе разом зі своїм чоловіком.

Мама Романа Сасанчина приїздила до невістки

Окрім того Івана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеокадри, на яких показала матір Романа, що приїхала у гості та няньчиться з онучкою. Цілком імовірно, що жінка просто захотіла побачити маленьку Елізабет, але хто зна, що насправді відбувається в сім’ї.

Нагадуємо, що про вагітність Іванни стало відомо 2 роки тому. Пара на той момент зустрічалася і доволі недовго. Втім, обидва заявляли, що дитина була спланованою.

Одружилися молоді люди, коли дівчина була вже з помітним животом. Пара обмежилася розписом, але говорила про те, що хоче відсвяткувати весілля пізніше. Не судилося, адже невдовзі після народження маленьку Елізабет події в країні зовсім не дозволяли веселощі подібного роду. Вже весною Іванна перебувала у Польщі, де повідомила, що їхньої більше немає. Вперше після цього з’явилися чутки про кризу стосунках молодих людей, але Роман запевняє, що насправді все добре, а його дружина просто дуже емоційна людина і часом може розповісти більше, ніж потрібно.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?