В бомбері та з чубком на американській вулиці: Аліна Гросу зізналася в коханні тому, хто на це заслуговує

Українська співачка Аліна Гросу у новому дописі публічно зізналася в коханні тому, хто на це заслуговує. Однак ділитися, кому вдалося завоювати її серце, зірка досі не поспішає.

Новою світлиною із зізнанням в коханні артистка поділилася з фоловерами в соціальній мережі Instagram. В підписі під фото знаменитість зазначила, що скоро прилітає. Утім, кому було адресовано це звернення наразі невідомо.

Аліна Гросу позувала на фото в бомбері та з чубком на фоні американських вулиць, мило посміхаючись. Після початку повномасштабного вторгнення співачка не хотіла відкрито говорити про розірвання стосунків з російським актором Романом Полянським.

І лише згодом, з відповідей зірки, де вона зазначила, що не має ані хлопця, ані коханця стало зрозумілим – пара більше не разом. Крім того, вважає помилкою часи, коли показувала своє особисте життя на показ, а про причину розриву так і не повідомляла.

Гросу показала дивну фотосесію
Аліна Гросу зізналася в коханні тому, хто на це заслуговує

Що ж, можливо, саме з цієї причини Гросу не показує публіці свого нового коханого, про якого повідомила шанувальникам в Instagram, коли поширила в Stories романтичні кадри. Зауважимо, що обличчя там видно не було. Дівчина зазначила, що поширила ці кадри, щоб її сильно не жаліли, мовляв, що в неї є кому потурбуватися.

Аліна Гросу з новим бойфрендом

Нагадуємо, у 2019 році співачка зіграла весілля з бізнесменом Олександром Комковим, шлюб з яким не протримався і року. У 2021 Аліна Гросу занурилася у стосунки з актором Романом Полянським, однак початок повномасштабної війни зруйнував їхні відносини. Нині артистка, імовірно з минулого досвіду, поки тримає в секреті нового коханого, оскільки вже виставляла особисте життя на показ. Тому, шанувальникам залишається тільки чекати, коли улюблениця покаже свого бойфренда.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.