Єдиний син Потапа показав, як змінився, поки батько не поруч: за кермом крутої автівки, ще й дарує поцілунки

Як відомо, єдиний син Потапа після його розлучення з колишньою дружиною залишився жити з матір'ю. Зараз хлопцю 14 років. Усі деталі в статті.

Попри розставання з Іриною Горовою Потап завжди намагався будувати довірливі та близькі стосунки зі своїм сином, про що також повідомляв підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram через публікацію різноманітних фото разом зі своїм спадкоємцем.

Якийсь період часу користувачі помічали, що дитина здебільшого намагається бути схожою на свого батька, копіює його стиль в одязі, так само спілкується, обирає такі самі лексичні прийоми.

Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка
Син Потапа та Ірини Горової показав, як змінився за 2 роки

Син Потапа та Ірини Горової показав, як змінився за 2 роки

Після 24 лютого юнак неймовірно змінився, і варто відмітити, що вразив аудиторію цією трансформацією, адже почав з підлітка перетворюватися на красивого юнака, який має харизму, почуття гумору, при цьому з ніжністю ставиться до жінок і в цілому вміє завоювати серце.

Андрій на даний момент не любить надмірну увагу до себе, і не надто хоче світитися у блогах своїх батьків. Горова зізнавалася, що хлопець не бажає зайвий раз фотографуватися та зніматися на відео для її блогу. Втім, матері він поступається.

А на день свого народження взагалі потішив цілим відеороликом, який опублікувала Ірина на своєму акаунті, в якому можна побачити Андрія в різних локаціях та часових відрізках.

Горова показала, як її син вчиться керувати автівкою, займається спортом, надсилає повітряний поцілунок, обнімається зі своєю сестрою, дуркує, жартує тощо. Даний ролик був створений до дня народження хлопця, але відкрив його абсолютно з іншої сторони для публіки, для якої він здебільшого асоціювався зі своїм батьком. Зараз вже помітно, що він — копія матері, і у багатьох, найкращих сенсах.

Як збирається далі Андрій будувати своє життя, з чим хоче його пов’язати, — усе це залишається загадкою. Андрій все обережніше поводиться з аудиторією, адже знає, що буває, якщо бути занадто відвертим.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.