Після розлучення з Комковим і Полянським Аліна Гросу одягла весільну сукню знову: розкішна наречена (ФОТО)

Українська співачка Аліна Гросу показала шанувальникам свій розкішний образ нареченої. Артистка привітала маму з днем народження, прикріпивши кадри зі свого весілля.

У своєму фотоблозі Гросу публічно привітала свою матусю з днем народження. Зізналася їй у великій любові, побажала, щоб вона жила вічно та завжди була щаслива. В наступному кадрі Аліна позувала з матусею на фотосесії з її весілля. Розкішна, довга, пишна сукня з короною та фатою на голові неабияк личать артистці.

Аліна Гросу привітала маму з днем народження
Аліна Гросу одягла весільну сукню знову

Ці кадри були зроблені з урочистості узаконення стосунків шлюбом співачки з бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року. Утім, шлюб пари не протримався й одного року. За словами артистки, проблеми у стосунках почалися майже відразу після одруження.

Вже в грудні чоловік запропонував Аліні пожити окремо. Звичайно, для співачки це був як грім серед ясного неба, однак вона зібрала речі та перебралася жити в іншу квартиру. Зауважимо, зірка сподівалася на возз’єднання з чоловіком, але з його боку ніяких кроків на повернення коханої не було.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Так, знаменитість болісно переживала розлучення з Комковим, однак згодом не помітила, як наново покохала. Про роман співачки з російським актором Романом Полянським публіка дізналася у 2021 році. Аліна розповідала, що він підтримав її, коли вона намагалася змиритися з розривом стосунків з Олександром.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Втім, і ці відносини закінчилися невдачею. Початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, імовірно, повпливав на завершення і цієї любовної історії. Цікаво, але співачка повідомила шанувальників, що нині перебуває у нових стосунках, але показувати обличчя коханого та розповісти про свого бойфренда більш детально, поки не наважується.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?