Після розлучення з Комковим і Полянським Аліна Гросу одягла весільну сукню знову: розкішна наречена (ФОТО)

Українська співачка Аліна Гросу показала шанувальникам свій розкішний образ нареченої. Артистка привітала маму з днем народження, прикріпивши кадри зі свого весілля.

У своєму фотоблозі Гросу публічно привітала свою матусю з днем народження. Зізналася їй у великій любові, побажала, щоб вона жила вічно та завжди була щаслива. В наступному кадрі Аліна позувала з матусею на фотосесії з її весілля. Розкішна, довга, пишна сукня з короною та фатою на голові неабияк личать артистці.

Аліна Гросу привітала маму з днем народження
Аліна Гросу одягла весільну сукню знову

Ці кадри були зроблені з урочистості узаконення стосунків шлюбом співачки з бізнесменом Олександром Комковим, влітку 2019 року. Утім, шлюб пари не протримався й одного року. За словами артистки, проблеми у стосунках почалися майже відразу після одруження.

Вже в грудні чоловік запропонував Аліні пожити окремо. Звичайно, для співачки це був як грім серед ясного неба, однак вона зібрала речі та перебралася жити в іншу квартиру. Зауважимо, зірка сподівалася на возз’єднання з чоловіком, але з його боку ніяких кроків на повернення коханої не було.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Так, знаменитість болісно переживала розлучення з Комковим, однак згодом не помітила, як наново покохала. Про роман співачки з російським актором Романом Полянським публіка дізналася у 2021 році. Аліна розповідала, що він підтримав її, коли вона намагалася змиритися з розривом стосунків з Олександром.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Втім, і ці відносини закінчилися невдачею. Початок повномасштабного вторгнення росії в Україну, імовірно, повпливав на завершення і цієї любовної історії. Цікаво, але співачка повідомила шанувальників, що нині перебуває у нових стосунках, але показувати обличчя коханого та розповісти про свого бойфренда більш детально, поки не наважується.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.